Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jak na podzimní péči o pleť? Vsaďte na rakytník!

25. září 2017 | 12:00
Prezentace klienta |

Dopřejte své pleti pořádnou dávku vitamínů a antioxidantů a připravte ji na podzim! Během léta jsme čerpali sluneční paprsky plnými doušky. Pleť dostala dostatek výživy díky sezónnímu ovoci nadupanému vitamíny a rozjasněný vzhled díky slunci. Chcete si zdravý vzhled udržet co nejdéle? Sáhněte po nové limitované edici Med & Rakytník od české značky Manufaktura. 

Podzimní limitovaná edice kloubí dvě ingredience, které jsou staré jako lidstvo samo. Řecký lékař Hippokrates považoval med za tajemství dlouhověkosti a používal jej k hojení ran. Kleopatra své pokožce pravidelně dopřávala koupele z medu a mléka. Med, bohatý na minerály, vitamíny, antioxidanty a další cenné látky má hydratační, vyživující, zklidňující a zjemňující účinky na pokožku. Manufaktura pro svou podzimně-zimní edici zvolila výjimečně kvalitní lesní med od dlouholetého včelaře pana Hlouška z čisté přírody jesenických hor.

Rakytník byl v Čechách poprvé vysazen již r. 1835 ve Stromovce, na rozličné neduhy jej však využívali již staří Řekové. S více než 200 biologicky aktivními látkami se rakytník právem řadí mezi nejvýznamnější léčivé rostliny na světě. Mimořádně vysoký obsah vitamínů C a E, regenerační, zklidňující, omlazující a antioxidační účinky předurčují produkty limitované edice Med & Rakytník jako jedinečný podzimní doping pro naši pokožku.

Receptury jednotlivých produktů limitované edice, bohaté na přírodní suroviny, jsou citlivě seskládány tak, aby Vám poskytly něžnou péči a ochranu do chladných dnů. Ty Vám zaručeně zpříjemní také nádherná, hřejivě-svěží vůně, která kosmetiku doprovází. Jaké produkty se Vám tedy k podzimní péči o pleť budou hodit?

Ochranný pleťový balzám s výtažky z medu a rakytníku a meruňkovým olejem

Vysoce výživný pleťový balzám je možné využít jako pravidelnou péči pro suchou pokožku či jako ochranu každé pleti v nepříznivém počasí. Napomáhá zamezit dehydrataci a podráždění chladem a větrem a poskytuje pleti pocit pohody. Jedinečná receptura obsahuje český med, včelí vosk, rakytník, meruňkový, jojobový a makadamový olej, bambucké máslo, panthenol, skvalen, ovesný beta-glukan a vitamíny A, E a C.

Autor: Manufaktura

Ochranný balzám na rty s výtažky z medu a rakytníku a bambuckým máslem

Přírodní balzám na rty je ideální péčí pro rty během chladných a sychravých měsíců, kdy je pleť a pokožka vysušená a přecitlivělá. Přírodní receptura bez obsahu barviv, ropných derivátů, silikonů a konzervantů poskytuje rtům jedinečnou něžnou péči a chrání je před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí.

Autor: Manufaktura

Regenerační krém na ruce s výtažky z medu a rakytníku a bambuckým máslem
V chladných měsících bývá pokožka často vysušená, přecitlivělá, trpící pocitem napnutí. Udržujte své ruce hebké a jemné díky unikátnímu spojení lesního medu z jesenických hor, včelího vosku, rakytníku, ovesného beta-glukanu, bambuckého másla, makadamiového oleje, glycerinu a panthenolu.

Autor: Manufaktura

Zaujaly Vás tyto produkty? Pro více podzimních inspirací a tipů k péči o pleť navštivte prodejny Manufaktura nebo www.manufaktura.cz.