Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Eva (28): Epilace intimních partií jedině laserem

17. srpna 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Co takhle se už nikdy nemuset holit? Díky laserové epilaci je to možné. Laser totiž odstraní chloupek a zničí kořínek jednou provždy. Navíc bezbolestně. Přečtěte si, co o tom říká naše čtenářka Eva.

Už od puberty, co jsem se začala holit, mě to nebavilo. Každý den, v lepším případě obden. Řeč je teď nejen o nohou, ale hlavně o intimních partiích. Moje válka proti holení začala. Nejdříve jsem vyzkoušela vosk, ale finální bitvu vyhrál laser.

Na vosk jsem srab

Ráda bych podotkla, že moje chloupky jsou tmavé. Všude. Hodně tmavé. A podle mě držím světový rekord v rychlosti dorůstání chloupků po oholení. Mívala jsem pocit, že jen co jsem vylezla ze sprchy, nové chloupky ihned opět začaly rašit. Rozhodla jsem se proti tomu tedy bojovat a šla jsem na voskovou epilaci. Jenže ta bolest se prostě nedala vydržet, na to jsem velký srab. Musela jsem najít novou alternativu.

Laserem tam dole? Tak tomu nevěřím!

Když jsem se internetem přes všechny vosky a cukrové pasty proklikala až k laserové epilaci, měla jsem dost smíšené pocity. Laserem na intimních partiích to přece musí taky dost bolet. A je to vůbec bezpečné? Co když se netrefí, víte, jak to myslím. Ale byla jsem zvědavá, tak jsem se objednala na konzultaci do Esthé Laser Clinic.

Tmavé chlupy jako výhoda

Na konzultaci mě paní doktorka (epilaci intimních míst tu provádí pouze ženy, takže stydět jsem se nemusela) uklidnila. Prošla se mnou postup zákroku. Laser se zacílí na tmavý pigment v kořínku, zničí ho a nový už nenaroste. Tak to bylo poprvé v životě, co jsem za své tmavé chlupy byla skutečně ráda. Protože každý chloupek roste jinak, potřebovala jsem 3 opakování.

Bolelo to?

Byla to jedna z mých prvních otázek, jen co se přede mnou otevřely dveře ordinace. Jestli to bude bolet. Paní doktorka mě uklidnila, že se nemusím bát, protože se před zákrokem použije anestetický krém. Uf a třikrát sláva!

Nebudu vás napínat, laserová epilace dopadla úspěšně, válku jsem vyhrála a jsem moc spokojená. Ano, připlatila jsem si, ale bylo to pohodlné a za hebký klín mi to skutečně stálo. Dokonce teď přemýšlím i o epilaci nohou, určitě se opět obrátím na Esthé Laser Clinic.

Autor: Esthé Laser Clinic