Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zpěvačka Mista: Změna účesu vám pomůže v těžkém období

Mista změnila účes, také si prošla těžkým obdobím?
28. července 2016 | 12:00

Jakou roli mají vlasy ve vašem životě? Proč dámy mění účes vždy, když procházejí těžkým obdobím? Dnes vám zpěvačka Mista a junior stylistka Dominika Kapalínová vysvětlí, jak změna stylu a účesu může pomoci v těžkém období, kterým třeba právě procházíte.

Máte za sebou těžký rozchod nebo nepříjemnou životní situaci? Nevíte, jak se s ní vypořádat a jak si alespoň trošku ulevit od duševního trápení? Jedna z výborných "psychohygien" je právě změna účesu.

Potvrzeno psychologem

I psychologové se shodují v tom, že v těžkém životním období je třeba, aby člověk dělal vše, co ho odpoutá od psychického trápení a co mu pomůže posunout se v životě dál. Změnu vlasů berou jako přirozený krok k tomu, nechat minulost za sebou, přenést se přes těžké životní období a začít znovu.

Možná si řeknete, že změna vlasů je malicherná věc, která vám vaše problémy nevyřeší. Pokuste se ale po probrečených nocích nabrat síly, objednat se ke svému kadeřníkovi a udělat něco, na co jste v minulosti neměla odvahu. Ze salonu budete vycházet jako znovu narozená a tato změna vám odstartuje pocit, že jste silnější člověk, který se dokáže v životě posunout dál.

Změna střihu ani barvy není nutná

Změnit střih a barvu je samozřejmě to první, co nás v téhle situaci napadne. Je to pravda, ale nemusí to tak být vždy. Když jste celý život nosila culík, možná je na čase zvolit rozpuštěné vlasy. Když jste je nosila rovné, zkuste se stát kudrnatou kráskou. Pokud jste dosud nosila ležérní styl, nebojte se popustit otěže fantazii a začít nosit divoký rozcuch. Udělejte vše pro to, abyste se cítila znovu tou silnou osobností, kterou jste byla předtím.

Chcete-li vědět, jaký vlasový příběh zažila Mista a jak ji změna vlasů ovlivnila, sledujte video:

Video se připravuje ...
... • VIDEO: mistafashion

Sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.

Sledujte i další díly seriálu MistaFashion!