Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Odbornice radí: Toto jsou parfémy, kterými nic nezkazíte!

  • 15. prosince 2015 | 06:00

    Přemýšlíte, čím obdarovat svou sestru, maminku, kamarádku nebo přítelkyni? Nebo jste muž, který by nejraději z parfumerie utekl, ale pořád ještě nemá dárek pro svou nejdražší? Parfémem nikdy nic nezkazíte. Pravdou ale je, že každému voní něco jiného. Vypravily jsme se proto za odborníky, abychom zjistily, které parfémy jsou nejoblíbenější a jejichž koupí rozhodně nic nezkazíte.

  • Pro milovnice svěžích vůní

     

    Video se připravuje ...
    Jaké jsou nejoblíbenější parfémy roku 2015? • VIDEO: Brigita Zemen

     

    Pokud tušíte, že obdarovávaná si nepotrpí na těžké nebo sladké vůně, ale dává naopak přednost svěžím vůním na každodenní nošení, určitě sáhněte po Bright Crystal od Versace nebo po Gucci Premiere. Jedná se o vůně pro ženy všech věkových kategorií a jsou spíše jemnější.

    Další tipy: See by Chloé nebo Christian Dior Addict 2

     

  • Pro milovnice sladkých vůní

     

    Video se připravuje ...
    Jaké jsou nejoblíbenější parfémy roku 2015? • VIDEO: Brigta Zemen

     

    "Milovnicím sladkých vůní bych určitě doporučila novinku Goldea od značky Bvlgari," radí Adéla Vobnášilová, kosmetička parfumerie Fann. Jedná se o specifickou, sladkou orientální vůni, která ale není příliš těžká, takže se hodí opět pro ženy všech věkových kategorií. Základ parfému tvoří pižmo a květ ylang ylang.

    Další tipy: Dolce & Gabbana The One nebo Lancome La Vie Est Belle

  • Pro zralé ženy

    Video se připravuje ...
    Jaké jsou nejoblíbenější parfémy roku 2015? • VIDEO: Brigita Zemen

    Chanel N°5 je naprostá klasika, kterou si zamilovala i Marilyn Monroe. Ta ostatně tvrdila, že spí oblečená jen v pár kapkách tohoto legendárního parfému. I přestože tato vůně není z podstaty těžká, pro mladší ročníky se příliš nehodí. Ideální je tak pro ženy věkové kategorie 45+. Jak říká Adéla Vobnášilová: "Chanel N°5 je vůně, do které žena musí dozrát!"

    Další tipy: Lancome Poeme nebo Lancome Tresor

  • Univerzální vůně

    Video se připravuje ...
    Jaké jsou nejoblíbenější parfémy roku 2015? • VIDEO: Brigita Zemen

    Hugo Boss Ma Vie je přesně tou vůní, která by se dala označit jako "univerzální". Není divu, že je nejprodávanější vůní roku 2015. Kromě toho, že voní velmi jemně a svěže, v ní naleznete i stopy jasmínu. Voní jak na mladých dívkách, tak na zralých ženách a opravdu byste s ní neměli šlápnout vedle.

    Další tipy: Cerruti 1881W nebo DKNY Be Delicious

  • Pro milovnice květinových vůní

    Video se připravuje ...
    Jaké jsou nejoblíbenější parfémy roku 2015? • VIDEO: Brigita Zemen

    "Chceš-li darovat květinu, daruj J´adore," směje se Adéla. Tato klasika od značky Christian Dior je skutečně velmi ženská, květinová vůně, která se mužům před Vánoci často objevuje v nákupním košíku. Oblíbí si ji každá milovnice květinových vůní, ať už je jí dvacet nebo padesát.

    Další tipy: Chloé nebo Narciso Rodriguez For Her

Autor: Brigita Zemen
Diskuse ke článku
.