Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

VIDEO: Pleťová séra: Objevte jejich sílu a omládněte!

Video se připravuje ...
VIDEO: komerční prezentace
4. prosince 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Kosmetická séra jsou vysoce koncentrované a pečující přípravky, jejichž kouzlo spočívá především v lehké struktuře a rychlé vstřebatelnosti.  Množství aktivních látek, které se v nich objevuje, je až sedmkrát vyšší než v klasických pleťových krémech. Proto kvalitní pleťová séra slibují rychlé a viditelné výsledky bez ohledu na to, zda vás trápí pupínky, hluboké vrásky či unavený vzhled obličeje.

Dopřejte své pleti intenzivní péči

Díky jemné konzistenci se sérum snadno nanáší a velmi dobře vstřebává. Je proto ideálním doplňkem denních i nočních krémů. Pleťové sérum v kombinaci s účinným krémem násobí pečující efekt. Jejich společný účinek je tak výraznější, ale zároveň i rychlejší a viditelnější.

Toužíte po maximálním výsledku? Nevynechávejte denní a noční krémy!

Sérum používejte na pečlivě vyčištěnou pleť a nanášejte ho vždy v malém množství ráno a večer. Nechte vstřebat a asi za minutu aplikujte váš oblíbený pleťový krém - jen tak dosáhnete maximálního účinku. Séra mohou také podporovat hydrataci, zvláště pokud obsahují kyselinu hyaluronovou, která na sebe váže vodu. Pro suchý typ pleti je vhodné použít séra hydratační s vitamin B5 nebo oleje s obsahem omega 3 pro maximální výživu. Liftingová a omlazující séra díky přírodním výtažkům, jako je koenzym Q10, antioxidanty a různé regenerační komplexy zase vyhlazují vrásky, stimulují buněčnou aktivitu a zvyšují rychlejší obnovu buněk.

Jaké sérum vybrat?

Séra můžete začít používat už kolem třicátého roku, kdy se na pleti trvale začínají objevovat vlivy dosavadního životního stylu, a to formou předčasných vrásek či hrubší pleti s rozšířenými póry. V mladším věku lze doporučit například depigmentační séra nebo séra s antioxidanty, která lze použít jako kúru pro zlepšení kvality pleti.

Nechte se hýčkat a omládněte!

I hektický a nezdravý životní styl se může podepsat na naší pokožce. S přibývajícími roky pleť navíc ztrácí pružnost i elasticitu, a proto bychom o ni měli začít pečovat co nejdříve. Na používání pleťového séra není nikdy pozdě!

Perlové sérum proti vráskám Q10 plus

Sérum využívá speciální technologii perel, které v sobě udržují vysokou koncentraci koenzymu Q10. „Tím, že jsme koenzym Q10 vložili do ochranných perel, můžeme využít jeho nejvyšší koncentraci. Perly jsou obklopeny intenzivně hydratačním gelem obohaceným o kyselinu hyaluronovou a kreatin. Stlačením dávkovače se perly rozmělní a koenzym Q10 se smísí s gelem. Vznikne tak čerstvě aktivované sérum pro okamžitou aplikaci." Upřesňuje Dr. Sven Fey z vědeckých laboratoří Nivea.

Pleťové sérum poskytuje pleti to, co již přirozeným stárnutím ztratila. Účinně doplňuje množství koenzymu Q10, který spolu s kyselinou hyaluronovou a kreatinem redukuje i hluboké vrásky, aktivně působí proti stárnutí pleti, dodává jí pružnost, pevnost a energii potřebnou pro dokonalou regeneraci.

Sérum pro omlazení pleti Cellular AntiAge

Koncentrované složení s kyselinou hyaluronovou, extraktem z magnolie a kreatinem stimulují buněčnou aktivitu a zvyšují rychlost obnovy buněk. Při pravidelném používání pleťového séra 2x denně jako podklad pod denní a noční krém okamžitě pocítíte hedvábně hladkou a pružnou pleť, příjemnou na dotek. Po dvou týdnech již zaznamenáte výraznější změny ‐ jemné linky jsou vyhlazeny, vrásky a velké póry jsou jemnější, pleť je hydratovaná. Po čtyřech týdnech získáte mladší vzhled pleti – vrásky jsou výrazně redukovány a pleť je pevnější. Dokonale projasněná, bez známek únavy.