Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Prý bych měla... Ale já se rozhodla po svém

26. listopadu 2015 | 00:00

Tohle nedělej! To nezvládneš. Bereš si toho moc! Měla by ses chovat rozumně... Slýcháte podobné hlášky od svého okolí? Rozčiluje vás, když si ostatní osobují právo říkat vám, jak žít vlastní život? Připojte se k naší nové vizi krásy a sebevědomí!

130 let inspirujeme ženy, aby dokázaly proměnit své sny ve skutečnost. Odteď se inspirujeme vámi. Vámi, které dnes a denně nacházíte odvahu dělat věci po svém a ne podle toho, co se od vás očekává. 
Vámi, kdo se nebojíte žít podle svého!

Třeba jako Pavlína (42 let), která si jednoho rána našla v prsu bulku. Měla prý všeho nechat, plně se věnovat léčbě a doktorům v ničem neoponovat. Ale ona se rozhodla po svém. Nejenže práce nenechala, ale operaci, na kterou měla čekat měsíc a půl, si vyhádala do týdne.

Podívejte se na příběh Pavlíny a dalších AVON Ladies na www.prybychmela.cz a přidejte k nim i svůj příběh. Příběh, který zdaleka nemusí být o vyhrání toho nejtěžšího boje, který snad existuje, ale třeba o tom, že jste si prosadili školu, o které jste vždycky snili, vzali si partnera, kterého jste milovali,...
Jestli víte, jaké to je, nebát se být sama sebou, ukažte to i ostatním. Protože ten pocit je osvobozující a stojí za to. Pojďme ho šířit dál.
Na www.prybychmela.cz.