Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jana Doleželová zná tajemství krásy!

20. července 2015 | 09:51
Prezentace klienta |

Jak je možné, že lékárnice a modelka Jana Doleželová vypadá stále tak skvěle? Objevila snad elixír mládí? Víme, proč vypadá stejně božsky jako před jedenácti lety, kdy získala titul Miss České republiky.

Díky svému odbornému vzdělání se PharmDr. Jana Doleželová skvěle orientuje ve složitém světě kosmetiky a profesionální péče o pleť, rozhodně více než běžná žena.

Prozradila nám, že její tajemství krásy spočívá hlavně v životním stylu. Základem je pravidelný pohyb alespoň 3× týdně, zdravá a vyvážená strava. „Mým tajným trikem je každodenní používání přírodní kosmetiky Frais Monde, která na našem trhu ještě není moc známá,“ prozradila nám Jana.

Tato kosmetika obsahuje termální sirnou vodu, která má na pleť stejně blahodárný účinek jako pobyt v lázních. Na trhu je k dostání více než 450 produktů kosmetiky Frais Monde, který má ale Jana nejraději? V kabelce vždy nosí hlavně termální sirnou vodu Acqua di Repole, která se může používat i přes make-up! Že by Jana Doleželová přece jen objevila bájný pramen mládí?

Více o italské kosmetice Frais Monde najdete ZDE!