Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Je jim kolem padesátky a nestárnou! Jak dokázaly celebrity zastavit čas?

  • Tyhle ženy zkrátka nestárnou!
    16. června 2018 | 06:00

    Tyto slavné hollywoodské krásky snad zastavily čas nebo mají doma elixír mládí! Jak si jinak vysvětlit, že vypadají stále tak mladě? Podívejte se na deset slavných žen, které i po čtyřicítce vypadají o deset let mladší!

  • Kate Beckinsale (44)

    Kate Beckinsale
    Autor: Profimedia.cz

    Americkou herečku určitě znáte především z válečného velkofilmu Pearl Harbor, ve kterém si před čtrnácti lety zahrála hlavní ženskou roli. Připadá vám, že vypadá stále stejně mladě? Máte absolutní pravdu. Krásná brunetka zkrátka zapomněla stárnout.

  • Cameron Diaz (45)

    Cameron Diaz
    Autor: Reuters

    Oblíbená herečka má i po čtyřicítce dokonalou figuru a obličej téměř bez vrásky. I když ji v mládí trápilo silné akné, dnes po něm není ani památky. Cameron prozradila, že si každý den dělá peeling obličeje sušeným mlékem, které pleť nejen vyhladí, ale také jí dodá živiny. Že by tohle byl její tajný trik na věčné mládí?

  • Carmen Electra (46)

    Carmen Electra
    Autor: profimedia.cz

    Americká glamour modelka a někdejší náhrada za Pamelu Anderson v seriálu Pobřežní hlídka vypadá i dnes stejně jako ve dvaceti. Někteří tvrdí, že si mladistvý vzhled udržuje plastickými a estetickými zákroky, ale Carmen to odmítá. Prý si nechala jen zvětšit prsa, zbytek je originál.

  • Halle Berry (51)

    Halle Berry
    Autor: Profimedia.cz

    Americká herečka a modelka byla několik let považována za nejkrásnější afroamerickou ženu světa a zároveň sexuální symbol 20. století. Za svou hladkou a mladě vypadající pleť prý vděčí důkladné péči. Pravidelně si dopřává obličejové masáže a peelingy a nedá dopustit na kvalitní denní i noční krémy. Že by stačilo tak málo?

  • Jennifer Lopez (48)

    Jennifer a její hříšný dekolt.
    Autor: Profimedia.cz

    Zpěvačka a herečka Jennifer Lopez je snad zázrak přírody. Když pomineme její dokonalé křivky, které jí závidí ženy po celém světě, nemůžeme si nevšimnout, že v obličeji vypadá maximálně na třicet. Kromě neustálé péče svých dvorních kosmetiček nedá dopustit na obyčejnou vazelínu, kterou si údajně maže nejen obličej, ale i celý zbytek těla.

  • Salma Hayek (51)

    Na jejím dmoucím se poprsí mohli všichni oči nechat
    Autor: profimedia.cz

    Mexická herečka se pyšní nejen bujným poprsím, o kterém se zdálo už nejednomu muži, ale i dokonale žensky tvarovanou figurou a mladistvým obličejem, na kterém byste jen těžko poznali, že má za sebou padesátku. Už dříve prozradila, že si nikdy nemyje obličej vodou a velmi často ho "promašťuje" různými krémy. Opravdu to funguje?

  • Catherine Zeta-Jones (48)

    Catherine vévodila premiéře filmu Rock of Ages
    Autor: EPA, Reuters, ČTK

    Přestože herečka bojuje celý život s maniodepresivní poruchou a už několikrát se léčila na psychiatrické klinice, trápení se na jejím vzhledu rozhodně nepodepsalo. Hereččinu hladkou pleť a husté havraní vlasy obdivují ženy i muži po celém světě. Michael Douglas si zkrátka umí vybrat!

  • Heidi Klum (45)

    Heidi Klum
    Autor: profimedia.cz

    Bývalá německá topmodelka by se i po čtyřicítce klidně mohla vrátit zpět na přední světová mola. Postavu má stále perfektní a v obličeji vypadá minimálně o deset let mladší. Věřili byste vůbec tomu, že má čtyři děti? Heidi tvrdí, že základem úspěchu je celý život dodržovat pitný režim. Díky němu prý nikdy nemusela držet přísné diety ani podstupovat omlazovací zákroky.

  • Sofía Vergara (45)

    Sofia Vergara
    Autor: profimedia.cz

    Kolumbijská herečka je s přibývajícím věkem krásnější a krásnější. Nedodržuje prý žádné pravidelné zkrášlovací zvyky a nikdy nebyla na omlazovacím zákroku. Jediné, na co dbá, je pravidelné a důkladné odličování make-upu před spaním. Ostatní asi zařídila genetika. Ta se ale má!

  • Jennifer Aniston (49)

    Jennifer Aniston
    Autor: profimedia.cz

    Když se řekne "nestárnoucí čtyřicátnice", snad každý si okamžitě vybaví herečku Jennifer Aniston, která zřejmě během své kariéry objevila recept na lektvar mládí. Za svou dokonalou pleť nevděčí drahým krémům, botoxu ani plastickým operacím! K prevenci vrásek totiž už roky používá obyčejnou vazelínu.

Autor: red
Diskuse ke článku
.