Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tento týden v Ulici: Drsné vyřizování účtů, vyhrožování a zklamání

Video se připravuje ...
VIDEO: Tv Nova
6. listopadu 2017 | 10:23

Tento týden nebude v Ulici vůbec jednoduchý. Spousta vašich oblíbených postav se totiž chová jinak, než by se to mnohým líbilo. A následky na sebe nenechají dlouho čekat. Vyhrůžky, intriky a vyřizování účtů. Kdo se bude muset mít tento týden na pozoru?

Anička a Bedřich

U Liškových se objeví menší krize - výlet do Anglie, na který se Ema chystá, se začíná prodražovat. A protože Anička nemá peníze na rozhazování a Miloš chce kvůli penězům celou akci odpískat, rozhodne se Anička o peníze požádat Bedřicha. Ten se ale zrovna stará o malou Ladu. Jaké bude Aniččino první setkání s důvodem, proč skončil její vztah s Bedřichem?

Gábina a Aleš

Na Gábinu se valí jedna pohroma za druhou. Otevření salonu se komplikuje, Nyklová jí dá výpověď z bytu a Květa se mstí. Jako by toho nebylo málo, pomoc, kterou jí Aleš nabízí celou situaci spíš komplikuje. Na Gábinu je moc brzo a má pocit, že Aleš na ni tlačí. Ten che ale vážní vztah se vším všudy a tak mezi nimi vzniká dusno. Ustojí toto těžké období, nebo se rozejdou?

 

Luboš a Věrka

Zaplést se do čehokoliv s kriminálníky, byť nevědomky a nevinně je přímá cesta do pořádného průšvihu. To si tento týden potvrdí i Luboš Mareček, který nalítl zkušeným recidivistům a teď neví, jak z toho ven. Klingon a Chosé se nehodlají stáhnout a dokážou mu, že ho mají v hrsti a rozhodně nevyhrožují jen tak do větru. Komu půjde o zdraví a co se Luboš nakonec rozhodne udělat?

Matěj a Lucka

Lucka čelí šílení svého cholerického otce. Možná by byla celá situace o fous lepší, kdyby mu od začátku o Matějovi nelhala, teď to ale vypadá, že se budou muset rozejít. Navíc začíná mít kvůli svému románku i problémy se známkami. Když navíc její otec zjistí, že Tereza o Matějovi a Lucce celou dobu věděla, rozpoutá jí na gymplu pořádné peklo. Kdo z toho nakonec vyjde nejhůř?

Vše o seriálu Ulice se dočtete ZDE >>>

Autor: red