Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co vede ženy k úvahám o plastické operaci? Přečtěte si další životní příběh.

MUDR. Tomáš Doležal
11. července 2011 | 00:00
Prezentace klienta |

Velmi úspěšný projekt plastického chirurga MUDr. Tomáše Doležala, který odstartoval na začátku měsíce září 2010 minulý měsíc skončil.  Soutěž byla určena všem ženám, které touží po plastické operaci přesto stále váhají. Šanci vyhrát měla každá žena,  která se rozhodla zaslat a zveřejnit svůj příběh o tom, proč o plastické operaci uvažuje. Do soutěže byly zaslány stovky dopisů s opravdovými životními příběhy. Devíti z Vás byla provedena požadovaná plastická operace zdarma.

Více na informací na www.plastikapraha.cz nebo http://www.facebook.com/PlastikaPraha


Připravili jsme pro Vás skutečné životní příběhy žen, jež je dovedly až k myšlence podstoupit plastickou operaci.  Přečíst si je můžete na těchto stránkách.

Pojďte se společně s námi podívat na výsledky proměny další výherkyně.


Autorkou příběhu a zároveň další výherkyní v soutěži MUDr. Tomáše Doležala za měsíc leden se stala paní Michaela. Její příběh si můžete přečíst zde.

Paní Michaela vyhrála plastickou operaci - MODELACE prsou (mastopexe, mammaplastika). Modelace prsů je operací, která se provádí tehdy, dojde-li k výraznému prověšení prsů, za účelem zlepšení jejich tvaru a pevnosti.

A jak operace dopadla?

 

paní Michaela před a po operaci
Autor: MUDr. Tomáš Doležal

paní Michaela před a po operaci

Paní Michaelo, se svým příběhem jste se stala další výherkyní v soutěži MUDr. Tomáše Doležala! Teď bychom Vás požádali, zda byste nám zkusila popsat své pocity během celého zákroku od konzultace až do prvního pohledu do zrcadla…

Krásná prsa v plavkách? Ještě před pár měsíci to byl můj sen. Sen, který se jednoho rána stal realitou.
Tento e-mail mi změnil život: "Oznamuji Vám tímto, že jste se stala výherkyní naší soutěže o plastickou operaci zdarma za měsíc leden 2011".. byla jsem zaskočená a hlavou mi proletěla myšlenka, jestli to není jen hloupý žert. Volala jsem hned na číslo uvedené v e-mailu a opravdu...nebyl to žert! S paní asistentkou jsem si domluvila termín konzultace.
V domluvený termín jsem se dostavila do paláce Chicago na Národní třídě, kde je kancelář MUDr. Tomáše Doležala. Přivítala mě velice příjemná paní asistentka, která se mnou vyplnila vše potřebné. Pak přišel pan doktor, který posoudil můj stav, vše mi vysvětlil a domluvili jsme se na termínu operace.
Před operací jsem ještě musela absolvovat pár nezbytných vyšetření.
Počítala jsem každý den a nemohla jsem se dočkat, až se na sebe podívám do zrcadla a budu vidět pevná prsa, která jsem tak akorát mohla závidět.
Den operace se blížil a já jsem pomalu začínala mít strach. Nikdo z mého okolí nic takového nepodstoupil, takže jsem věděla, do čeho jdu jen z konzultace.

7. dubna jsem se dostavila na kliniku v Praze 3, která na mě a na mého přítele udělala velice dobrý dojem, v porovnání s klinikami v Itálii. Hezký pokoj s televizí a velice příjemný personál, který se hned tak nevidí. Byla jsem nadšená a zbavila jsem se některých mých obav.
Dala jsem si věci na pokoj, ve kterém se budu zotavovat, mluvila jsem s anesteziologem, který mě poučil o anestezii. A šlo se na věc. Navlékla jsem si speciální punčošky a pan doktor Doležal mě zavedl do místnosti, kde si mě pokreslil a šla jsem na sál.

Video se připravuje ...
5. kolo soutěže o plastickou operaci zdarma • VIDEO: MUDr. Tomáš Doležal

Pak jsem se vzbudila na pokoji a ani jsem nevěděla, že jsem podstoupila nějaký zákrok. Pan doktor Doležal mi nasadil speciální podprsenku a bylo po všem. Alespoň tak jsem si to myslela. Můj první problém nastal, když jsem si chtěla dojít na wc. Hrozně se mi zamotala hlava a v důsledku anestezie mi začalo být nevolno, tak jsem si radši lehla a přivolala sestřičku, ta okamžitě přišla a pomohla mi. Můj stav se ale moc nezlepšil, po anestezii mi bylo zle, ale sestřičky byly hrozně hodné a pomáhaly mi "přežít" noc. Pak mě ráno navštívil pan doktor Doležal, který mi ukázal svůj výtvor a usoudil, že je vše v pořádku a mohu odejít domů. Po probdělé noci jsem si ani nezvládla ty své krasavice prohlédnout.  Bylo to až druhý den doma. Sundala jsem i přes zákaz podprsenku a kochala se svými novými nádhernými i když nateklými prsy. Všichni je chválili, byla jsem a jsem stále v sedmém nebi!!!
Pana Doležala vřele doporučuji, fantastickej chlap, geniální doktor a neuvěřitelný estét. Personál na klinice byl úžasný a já všem moc děkuji za to, že ve svých 22 letech se nemusím stydět za své tělo.

Výherkyní za měsíc březen se stala slečna Kristýna z Olomouckého kraje s příběhem, který uveřejníme v našem příštím článku…
Počkejte si na něj