Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

G-bod nevěsty hledejte zde! Praktické šaty pro nezkušené ženichy

20. ledna 2012 | 11:11

Tyhle svatební šaty nenechají nikoho na pochybách, kde se skrývají přednosti nevěsty. Navíc si je snadno "spíchnete" doma, takže v době krize ušetříte. Položka za róbu nevěsty totiž tvoří nezanedbatelnou část rozpočtu.

Každá nevěsta chce být v ten velký den hvězdou. Touží po tom, aby se zraky všech přítomných upíraly jen na ni. Pokud plánujete svatbu a nerozhodně listujete katalogy renomovaných salonů či půjčoven, zahoďte je. V šatech německé designérské značky Kaviar Gauche budete mít popularitu zaručenou. Na svatbu v kostele ale rovnou zapomeňte!

Nevěsta přichází! Odvraťte svůj zrak ...
Autor: Epa

Netradiční svatební oděv šokoval na berlínském Fashion weeku všechny přítomné. Modelka se na molu zjevila téměř nahá, zahalená do průsvitného závoje. Na těle měla jen titěrná tanga a pár strategicky umístěných bílých stužek. Nic pro "upejpavé" nevěsty.

Páni si se zalíbením prohlíželi štíhlou postavu sexy modelky, dámy jen nevěřícně kroutily hlavami. Berlínské designérské duo Alexandra Fischer-Röhler a Johanna Kuhl zkrátka ví, jak diváky zaujmout.

Nechala se snad dvojice berlínských návrhářů inspirovat dopravním značením? Tohle vypadá na přikázaný směr jízdy
Autor: Epa

Úspěšné mladé návrhářky se nenechávají svázat konvencemi. Rozhodně nejsou konzervativní. Snad nebo právě proto značka Kaviar Gauche udává trendy svatební módy.

Zajímalo by mě ale, kde všude hledají podněty ke své tvorbě. Nechaly se snad tentokrát inspirovat dopravním značením? Tohle vypadá na přikázaný směr jízdy.