Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Chcete být svůdná? Bez správného parfému jen stěží!

Správný parfém vám zajistí neodolatelnou svůdnost
28. listopadu 2011 | 00:00

Perfektní make up, dokonalé vlasy, úžasná postava a super sexy šaty - to vše jsou věci, které vám ke svůdnosti pomohou, ale bez správného parfému to nebude nikdy úplně ono. Vyberte si ten nejlepší, který má svádění dokonce ve jménu.

Parfémy existují od samého počátku lidstva, první důkaz používání parfémů byl nalezen v 3500 let staré hrobce královny Hatšepsovet v Thébách. V Evropě se parfémy rozšířily díky Italce Kateřině Medicejské, která se v 16. století stala manželkou francouzského krále a omámila dvůr svými rukavičkami z parfemované kůže.

Guess Seductive I´m Yours, 1290 (50 ml)
Autor: archiv firmy
Dnes můžeme vybírat ze stovek různých vůní, a tak může být náročné strefit se do té správné. Máte-li rádi květinově-ovocné vůně a toužíte po tom, aby vám muži (nebo alespoň ten jeden vyvolený) padali k nohám, nešlápnete vedle s parfémem Guess Seductive.

Základními prvky vůně jsou vanilka, kořeněné kadidlo a kašmírové dřevo.Natáčení kampaně propagující tento parfém dostal na starost Vincent Peters. Hlavní roli v reklamě získala Alyssa Miller, která značku Guess reprezentuje už delší dobu.

Za stvořením parfému Guess Seductive, jenž má ztělesňovat koketní půvab, stojí Veronique Nyberg. Vůně se skládá z pergamušky (druh hrušky), černého rybízu, jasmínu a florentské Orris, což je rostlina charakteristická právě pro Florencii a používaná v parfumeriích po staletí.

Viceprezident společnosti Coty, která parfém vyrábí, dokonce tvrdí, že vůně je tak jedinečná, že se Guess Seductive v jediném roce, kdy bude v prodeji, dostane do deseti nejoblíbenějších parfémů na světě.

Hlava parfému Guess Seductive :

Bergamot, černý rybíz, hruška

Srdce parfému Guess Seductive :

Jasmín, pomerančové květy, kořen kosatce

Základ parfému Guess Seductive :

Kadidlo, kašmírové dřevo, vanilka

Guess Seductive představuje zároveň i ideální dárek. Seženete ho, stejně jako celou řadu dalších dámských, pánských i dětských parfémů a dalšího zboží v e-shopu Xparfemy.cz.

Komerční prezentace