Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nepříjemné a trapné vedlejší účinky sexu, které jsou úplně běžné

  • Je to tak, občas sex přináší okamžiky, které mohou působit trapně, ale jsou přirozené
    8. prosince 2015 | 06:00

    Když jste se sexem začínaly, tak těch trapných okamžiků, které se udály během nebo kolem sexu, bylo zřejmě nepočítaně. Teď když už přesně víte, co patří kam, jak se vám to líbí a co vám dělá dobře, už k mnoha trapasům nedochází. Ovšem jsou jisté věci, které k sexu patří a které se budou dít neustále, a ty vám stále mohou vehnat ruměnec do tváře.

  • Mluvící vagina

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Adam Balažovič
    Zná to zřejmě každá žena. Jste uprostřed sexu, užíváte si každičký moment, a najednou vyjde z vaší vaginy zvuk, který velmi připomíná prdnutí. Přestože se vám to už někdy stalo, vždycky to člověka překvapí a je to nepříjemné. Muži také znají tyto momenty, takže jim to ani nepřijde, to spíš my se kvůli tomu trápíme – ale upřímně, je to zcela zbytečné. Na tvorbě těchto zvuků se podílíte oba dva. Pokud je vám to nepříjemné, tak zkuste vynechat polohy, při kterých se vám to stává. A také se prý vyplatí posilovat svaly pánevního dna. Kupte si Venušiny kuličky – za pokus to stojí, ne?

  • Hodně šťávy

    Autor: profimedia.cz
    Přirozená lubrikace při vzrušení se také liší žena od ženy. Některé ženy vlhnou o poznání víc než jiné. Během sexu ovšem dochází i u žen k ejakulaci, neboli squirtingu či mokrému orgasmu. Není za co se stydět, muže to většinou velice vzrušuje a je to zcela přirozená fyziologická záležitost. To, co z žen při orgasmu vychází, není moč. Tekutina je vylučována Skeneho žlázami, které jsou situovány po obou stranách močové trubice, a svým složením se podobá semenné tekutině.

  • Vaše tělo vypoví službu

    Autor: shutterstock
    Během sexu se z těla stává samostatná chemická továrna. Vzniká při něm mnoho různých druhů hormonů a další látek. Na některé ženy působí orgasmus jako euforická droga, která je nabíjí energií. Jiné se po orgasmu dostávají do totálního útlumu, a vyčerpání je tak velké, že okamžitě usínají a na druhé kolo už nelze ani pomyslet. Pokud jste tento typ, nic s tím nenaděláte. Pokud chcete další kolečko, tak si dejte šlofíka a hup na to znova.

  • Záněty močových cest

    Autor: shutterstock
    Zánět močových cest po sexu je velmi běžným a velice nepříjemným vedlejším efektem sexu. Během sexu se stává, že jsou močové cesty mnohem snadněji přístupné bakteriím. Také platí: pokud praktikujete anální sex, vyhněte se střídání otvorů. Odborníci také doporučují dojít se vyčurat po sexu, aby moč vydezinfikovala podrážděná místa. 

Klíčová slova:  sex, trapas, nepříjemnost, orgasmus, styk
Diskuse ke článku
.