Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

6 způsobů, jak v každé ženě probudit sexuální bohyni

  • Ženská sexualita je křehká schránka. Potřebujeme cítit důvěru, abychom se otevřely.
    23. dubna 2015 | 06:00

    Sex je skvělý, ale bohužel si na něj v dnešní uspěchané době občas najdeme jen málo času. Spoustu žen trápí různé problémy související se sexem, mezi něž patří také celková nechuť k této aktivitě. Další ženy se milování raději vzdávají – ne proto, že by s nimi bylo něco v nepořádku, ale proto, že chtějí něco víc, čeho se jim bohužel nedostává. Přitom učení tantry tvrdí, že ženy mají mnohem vyšší erotickou kapacitu než mnozí muži. Proč se tedy rozmáhá epidemie sexuálně neuspokojených žen? Je třeba probudit v sobě sexuální bohyni! Tady je několik způsobů, jak toho docílit.

  • Podpora a láska


    Ženské libido se odvíjí od množství hormonu lásky – oxytocinu – v organismu. Pokud žena nemá pravidelný přísun této kouzelné látky, potom je z ní podrážděná, otrávená, unavená a nepříjemná škarohlídka, což není vůbec sexy. Ženy si potřebují odpočinout a najít si čas samy pro sebe. Vyrazit si ven s kamarádkami, jít nakupovat, zajít na masáž nebo si jenom dopřát dlouhou vanu. Jenže aby se žena mohla takhle uvolnit, musí vědět, že má někoho, na koho se může spolehnout, že nemusí zastat všechno sama.
    Autor: shutterstock

  • Prožívání přítomnosti


    Muži jdou za kořistí, za nějakým cílem, a to se mnohdy projevuje i v sexu. Místo toho, aby se soustředili na ženu v daném okamžiku, soustředí se už na cíl, což může být sex, orgasmus nebo cokoli jiného. Žena se v té chvíli cítí pod tlakem, že potřebuje jeho misi splnit, a tím pádem se nedokáže uvolnit a vychutnat si to. Proto malá rada pro muže: snažte se zapomenout na výsledek a raději se společně s partnerkou oddejte okamžiku.
    Autor: shutterstock

  • Doteky plné vášně


    Autor: shutterstock
    Ženy jsou velice citlivé bytosti a každý dotyk je důležitý, aby se uvolnily a pocítily vzrušení. Důležité ovšem je, aby se muž na dotyky plně soustředil a dotýkal se každého kousku kůže, jako by to bylo poprvé. Doteky jeho kůže na její, intenzita a to, jak na ně reaguje.

  • Hlídejte tempo


    Mocná síla, jíž vnitřní sexuální bohyně rozhodně je, neleží nikde na povrchu, je schována hluboko uvnitř, kde se cítí v bezpečí. Pokud ji chcete poznat, musíte zvolnit tempo. Muži vzplanou jako oheň okamžitě, kdežto ženám chvíli trvá, než se pořádně rozžhaví. Ony se mohou vzrušit, i když na ně muž hupne příliš rychle a půjde za tím jedním cílem, ovšem brány do skrytých zákoutí a míst, jež otevírají rozkoš bez hranic, zůstanou těm uspěchaným uzavřeny. Pospíchejte pomalu a nebudete věřit, co objevíte.

  • Nejdůležitější je důvěra


    První sex s novým partnerem většinou nebývá nejlepší. Takovou zkušenost máme asi všechny. Záleží totiž na důvěře. Některé ženy jsou extrémně nedůvěřivé a dostat se k nim je pěkný oříšek. Jakmile se totiž žena jednou spálí, trvá hodně dlouho, než začne zase někomu důvěřovat. Teprve potom se může oddat vášním a uvolnit se, protože má někoho, na koho se může spolehnout.
    Autor: shutterstock

  • Sexcentrum v srdci


    Orgasmický potenciál neleží u ženy v místě genitálií, ale na prsou, v blízkosti srdce. Pokud tedy chcete otevřít brány vedoucí k ženskému potěšení, potom musíte dostatečnou pozornost věnovat dráždění jejích ňader. Tím, že dá muž láskyplnou pozornost těmto krásným ženským partiím, začneme relaxovat a oddáváme se s důvěrou partnerovi. Energie vyvolaná láskyplným drážděním prsou stéká posléze do našeho klína.
    Autor: shutterstock

Diskuse ke článku
.