Dieta

a
b
c
č
d
e
f
g
h
ch
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
ř
s
š
t
u
ú
v
w
x
y
z
ž

Dieta podle Beyoncé

Dieta podle Beyoncé
14. prosince  2014 
 18:28

Dietní plán nese jméno americké popové zpěvačky, ale jinak není ničím výjimečný. Jeho základem je hodně nízký energetický příjem, zásadní omezení sacharidů, dostatečná konzumace bílkovin a pravidelný pohyb. Každopádně – pak to funguje. 

Co můžete čekat: Klasickou nízkotučnou a nízkokalorickou dietu, která je založena na zdravém stravování a dostatku pohybu.

Výhody a nevýhody: Ryby, celozrnné pečivo a zelenina jsou prima, stejně jako intenzivní trénink, jen není snadné takový režim dlouho udržet. Beyoncé dřela v tělocvičně přes hodinu denně.

Zpěvačce Beyoncé (31) se podařilo po porodu shodit 26 kilo v rekordním čase. Chcete-li také shodit nějaká ta kila, můžete se inspirovat jejím režimem. Sama přiznává, že není štíhlá od přírody, a tudíž na své postavě tvrdě dře.

Její dieta byla velmi nízkokalorická, z jídelníčku vyřadila červené maso, přidala hodně ryb a těstoviny a rýži nahradila quinoou. Snídala míchané bílky, zeleninový koktejl nebo celozrnné cereálie s nízkotučným mlékem. Obědy a večeři tvořily hlavně ryby a zelenina.

Důležité bylo také dodržovat pitný režim a pohybovou aktivitu, v jejím případě to bylo kardio-taneční cvičení. Teď, když se už dostala na svou původní váhu, si může dovolit jednou týdně zhřešit. Podle jejích slov je to nejčastěji pizza v neděli.


Diskuse ke článku

.

Nejčtenější články

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji