Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Pomozte nám šířit ty pravé Vánoce

14. prosince 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Házení bačkorou, lití olova, krájení jablíček, české Vánoce s sebou přináší mnohé tradice. Prostírání místa “pro pocestného” na štědrovečerní tabuli je jednou z nich. Tato tradice nám připomíná, že Vánoce nejsou jen o radosti z dárků, ale také o štědrosti, šíření dobra a pomoci druhým. Tento rok se Hellmann's rozhodl dát lidem možnost šířit ty pravé Vánoce společně

Letošní rok je již 4.v pořadí, kdy Hellmann's rozdává vánoční bramborový salát těm, kteří to nejvíce potřebují. Předchozí tři roky se z toho stala oblíbená zaměstnanecká tradice. Kolegové se před Štědrým dnem sešli a bramborový salát pro lidi v nouzi vyráběli společně, aby se včas dostal k lidem bez domova i k rodinám samoživitelů.

Letos se Hellmann´s rozhodl věnovat téměř tunu bramborového salátu a zpříjemnit tak opět Vánoce rodičům samoživitelům. Ingredience, stejně jako v minulých letech, daruje Tesco, v minulosti se jednalo téměř o půl tuny potravin. Vedle toho, že Tesco daruje veškerou zeleninu na přípravu tuny charitativního bramborového salátu, tak se do jeho přípravy opět aktivně zapojí i samotní zaměstnanci. Tesco se do této akce každoročně zapojuje již od samého začátku. Firma ji chápe jako tradiční předvánoční aktivitu a zároveň jako další příležitost, kdy může pomoci lidem v nouzi. Tesco se totiž snaží být dobrým sousedem po celý rok všude tam, kde provozuje prodejny nabízí potravinové přebytky k darování. 

Zapojit se můžete letos i vy a pomoct tak s námi šířit vánoční radost. Stačí, abyste vyfotili Hellmann’s majonézu, kterou máte doma. Fotku pak nahrajte do komentáře pod vánoční příspěvek na facebookovém profilu Hellmann's, nebo do stories na vašem instagramu s označením profilu @hellmanns_czsk. Za každou takovou fotku daruje Hellmann's spolu s Tescem rodinám samoživitelů porci bramborového salátu navíc. Pokud na sociálních sítích bude více než 5 tisíc sdílených fotek, Hellmann's za každou porci nad 5 tisíc daruje finanční pomoc vybraným charitativním organizacím, které pomáhají rodičům samoživitelům. 

Těšíme se, že letos rozdáme kouzlo a radost Vánoc a vykouzlíme tak úsměvy v rodinách samoživitelů společně! Ty pravé Vánoce zažijí i díky Vám! 

A pro Vás jsme pro připravili recepty bramborových salátů všeho druhu a můžete si tyto Vánoce obohatit novými chutěmi.