Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Mikino-šaty – kousek šatníku, který budete milovat

22. prosince 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Sportovní elegance se dnes nosí. Je doslova must-have každého šatníku. Mnohé prvky sportovního i volnočasového šatníku se dnes přesunuly tam, kam dříve patřila saka i elegantní lodičky.

Módní šatník se v poslední době radikálně mění. Odlehčuje se. Eleganci už nemusíme hledat pouze v kostýmech, v malých černých, v lodičkách na podpatcích a v kabelkách. Doba posunula eleganci směrem ke sportovnějším outfitům. Takže do basic šatníku už nepatří bílá halenka, ale spíše zajímavá či minimalistická mikina. Velkým hitem je ta, která obstojí jako mikina a šaty současně. Mikino-šaty prostě letí. Jde vlastně o prodloužené mikiny, které se dají nosit jako teplejší kousek, ale současně mají eleganci šatů a takto je lze v outfitu využít.

Jak si obléct mikino-šaty?

Zajímavé je, že máme možnost svůj vzhled měnit podle toho, co si k mikino-šatům oblečeme. Co vše se k nim hodí? Rozhodně klasika, což jsou džínsy. Lépe více vypasované, takže ve stylu jeggins. Právě k nim jsou tyto mikiny jako šité na míru. Jenomže experimentovat můžeme dále.

Skvělým partnerem mikino-šatů bývají samozřejmě legíny. Zkuste dnes tak moderní fashion legíny s různými vzory. V zimě dlouhé, v létě klidně zkrácené. A nebojte se ani skortů. Hlídejte si, aby mikina byla znatelně kratší, než je sukně skortu. Díky tomu vznikne zajímavě vrstvený outfit, který i když je sportovní, bude působit elegantně a módně.

Ale mikino-šaty můžete obléct i jen tak, třeba na jaře, když už se oteplí, prostě na holé nohy. Bude vám to v nich slušet.

K mikino-šatům patří samozřejmě fashion tenisky. Vyhrajte si s jejich výběrem a nebojte se extravagance. Zatímco mikinu a mikino-šaty vybírejte klidně střízlivě, u tenisek se odvažte. Jen stěží najdete pro dlouhé mikiny lepšího parťáka než designové tenisky.

Kam vyrazit v mikino-šatech?

Do divadla se samozřejmě mikino-šaty hodit nebudou. Stejně tak jako na ples. Ale jinak je oblečete k většině příležitostí. Vždy tak trochu záleží, čím je doplníte, nebo dokonce jaký k nim zvolíte účes a make-up.

Mikino-šaty ženy milují

Jsou velice pohodlné a praktické. Perfektně se nosí a jsou i milosrdné k nedostatkům naší postavy. Oblékat si je mohou štíhlé ženy a dívky, ale směle i ženy větších velikostí. Velký sortiment z vlastní produkce nabízí Maller. Kvalitní česká výroba oslovuje stále více českých zákaznic. Jakmile tyto mikino-šaty vyzkoušíte, nebudete se jich již ochotny vzdát.

Nejen mikiny

Maller nenabízí pouze mikiny. Výrobní sortiment je mnohem větší. Vedle mikino-šatů jsou to i kratší mikiny, šaty, tuniky, trička, vesty, kabáty, bundy, legíny, kraťasy, sukně, podprsenky či župany. Na sortimentu Maller snadno postavíte kompletní základy svého šatníku. K čemu takový šatník je?

Dobře vystavěný basic šatník znamená, že už si nikdy nebudete muset pokládat otázku: „Co si dnes vezmu na sebe?“ Díky těmto základním kouskům vždy něco na sebe najdete. Do takto vytvořeného základu šatníku, který už je sám o sobě skvěle nositelný a navzájem kombinovatelný, pak můžete zařazovat ještě další kousky, které více zvýrazní outfit. Případně se hodí do kombinace s různými módními výstřelky, kterým neodoláte.

Základ šatníku od Maller se postará o to, abyste se v oblečení vždy cítily dobře. Získáte též jistotu, že se vám povede nakombinovat různé kousky do skvělých mixů. Maller je prostě firma, která dokáže nabídnou skvělé kousky do šatníku. Ve vysoké kvalitě, z dokonalých materiálů, ve slušivých střizích a samozřejmě i v pěkných barvách.

Pojďte si ještě teď doplnit svůj zimní šatník. Vyberte si třeba mikino-šaty, které snadno nakombinujete i s teplými legínami. Mikiny jsou vhodné pro celodenní nošení. Umí zahřát, ale příjemné jsou i do vytápěných prostor. Budete je ve svém šatníku milovat a nosit je do práce, do školy i ve volném čase.