Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Black Friday v prodejnách SPACE a e-shopu iSPACE. Ušetřete až desítky procent

17. listopadu 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Nakupujte oblíbené produkty s rekordními slevami, se SPACE/iSPACE ušetříte až 35 %. Podívejte se, ať už sháníte chytré hodinky, zubní kartáček, nebo pračku – akční nabídky najdete u produktů všech kategorií a od různých výrobců včetně Applu, Samsungu či Xiaomi. Slevy platí celý listopad a neustále přibývají nové.

Ekonomové znají černý pátek jako krach na newyorské burze, ale dnes takto Američané označují den po Díkuvzdání, kdy tradičně začíná vánoční nákupní sezóna – obrovskými slevami. V pondělí pak za oceánem „slaví“ ještě Cyber Monday, kdy se levně nakupuje online.

U nás v České republice nemá Black Friday tradici, ale slevy tu máme rádi, tak na něj narazíte i několikrát do roka. Teď na podzim bývají akce největší a právě to je případ našeho celolistopadového Black Friday v prodejnách SPACE a na iSPACE.cz

Až do 30. 11. nakoupíte za nejlepší ceny špičkové produkty osvědčených značek.

Nejenže ceny platí celý měsíc – navíc v průběhu akce přibývá další atraktivně zlevněná elektronika. I kdybyste tedy tento článek četli až 30. listopadu, neváhejte se podívat do nejbližší prodejny nebo našeho e-shopu.

Apple: Stylové hodinky až o pětinu levněji

Ať už se o technologie zajímáte, nebo jsou pro vás pomyslnou španělskou vesnicí, značku Apple nemusíme představovat.

V rámci Black Friday zlevňujeme i oblíbené produkty, jako jsou 256GB iPhone 14 (sleva 5 %), 64GB iPad Air 10.9" Wi-Fi (sleva 8 %) nebo vybrané modely Apple Watch Series 8 s rekordní slevou až 20 % (jen u SPACE/iSPACE).

Autor: S E T O S spol. s r.o.

U hodinek se musíme zastavit. Sledují vaše aktivity a můžete také pohodlně analyzovat své sportovní výkony. Zároveň monitorují váš tep, teplotu či kvalitu spánku, a speciální senzory dokonce umějí měřit saturaci kyslíkem či EKG. Na zápěstí vidíte notifikace a můžete klidně i vyřídit telefonní hovor. A to všechno přichází v elegantním designu s vyměnitelným řemínkem, který se přizpůsobí vašemu vkusu a stylu.

Autor: S E T O S spol. s r.o.

Samsung: Zlevňujeme např. tablet či luxusní pračku

V nabídce Black Friday najdete také spoustu výrobků značky Samsung, a to včetně vybraných modelů mobilních telefonů. My si dovolíme konkrétně upozornit na dvě akce.

V kategorii tabletů najdete skvělý Galaxy Tab A8 se 17% slevou. Jde o tablet pro celou rodinu (včetně malých dětí), ale také pro studenty či do kanceláře. Je výkonný a rychlý, okouzlí velkou a kvalitní obrazovkou, a hlavně je to Samsung, takže potěší skvělým prostředím One UI. Rodiče určitě nadchne například bezpečný Dětský režim, kde se mohou děti bez rizika bavit i vzdělávat.

Autor: S E T O S spol. s r.o.

A nezůstávejme jen u mobilních zařízení. Z domácích spotřebičů vyzdvihněme pračku Samsung Bespoke WW11BB744DGBS7, kterou pořídíte o 23 % levněji. Modely BESPOKE jsou tím nejlepším, co Samsung nabízí – počítejte s nadstandardní kapacitou 11 kg, špičkovou výbavou v podobě 23 pracích programů a chytrých funkcí podpořených umělou inteligenci, a v neposlední řadě s energetickou třídou A. U odkazovaného modelu je ostatně výjimečný i design, konkrétně černé provedení. (V akci je ale také podobný BESPOKE model v bílé barvě.) 

Autor: S E T O S spol. s r.o.

Úsměv, prosím! 30 % na sonické kartáčky Usmile

Ne že bychom vám snad chtěli rozkazovat – když budete mít zdravé, krásně vyčištěné zuby, budete se zářivě usmívat sami od sebe. Sonické kartáčky Usmile jsou skvěle vybavené, čistí šetrně a zároveň účinně, a potěší výdrží až půl roku i špičkovým designem.

Kartáčky nabízejí různé režimy čištění, takže se přizpůsobí vašim preferencím a potřebám vašich zubů a dásní. Oscilují rychlostí až 38 000 kmitů za minutu, díky čemuž nejen účinně čistí povrch zubů, ale také vytvářejí mikrobublinky, jež účinně pronikají i do mezizubních prostor a dalších hůře přístupných míst.

Výdrž 180 dní jsme už zmínili, ale pochválit musíme také nabíjení. Když už si kartáček po půl roce řekne o dávku energie, postačí naprosto standardní mobilní nabíječka s konektorem USB-C.

V rámci Black Friday pořídíte kartáčky (a také ústní sprchy!) v našich prodejnách a na e-shopu s téměř třetinovou slevou – 30 %. Vyberete si model s moderním designem, nebo ten, jehož vzhled se inspiruje v antické architektuře? Akce se mimochodem vztahuje také na výhodné sady čtyř náhradních hlavic.

Autor: S E T O S spol. s r.o.