Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Trampoty krasobruslařů: Ruka v rozkroku, skalp i útok na porotu!

13. února 2022 | 06:00

Zimní olympijské hry jsou v plném proudu! Pojďme si čekání na výhry českých sportovců něčím odlehčit. Třeba bruslením! I krasobruslaři mají své dny a je třeba je brát s humorem a nadsázkou. Samozřejmě pokud už nejde o zdraví! Podívejte se ve videu CzechTeam.tv v pořadu Ledová tříšť na trampoty, které se profesionálům na ledě občas stávají.

Představte si, že jste na ledě se svým partnerem krasobruslařem, ladně a lehce  před porotou předvádíte své umění, ale nejednou se při otočce zaseknete svými vlasy o jeho krasobruslařský oblek a nemůžete se odtrhnout! I tak může vypadat šlamastyka, ze které je obzvlášť složité se dostat! Své o tom ví mladý krasobruslařský pár, na který se můžete podívat ve videu.

Ruka šmátralka

Hranice ve vztazích krasobruslařů jsou opravdu tenké, partneři si musí 100% věřit a znát se. Může se totiž stát, že se občas partnerova ruka dostane tam, kde by úplně být neměla. Ale co se dá dělat, když jde o záchranu před pádem!

Vzpomínáte si vy, kdy jste poprvé stáli na bruslích? Šlo vám to hned od začátku, nebo jste "tančili" tak jako pánové nebo dáma ve videu?

Na více videí z olympijských her v Pekingu se podívejte na CzechTeam.tv.

Autor: REDAKCE