Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ozdobte svou domácnost vůní čerstvě vypraného prádla

22. ledna 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Kdo by nechtěl přijít do krásně provoněného domova. Spolu se světlem a teplem je právě vůně jedním z důležitých faktorů, který v nás probouzí příjemný pocit při návratu z každodenního shonu a ruchu ulice.

Asi tou nejpopulárnější ze všech je vůně připravovaného jídla. Ať už chystáte velký kus masa nebo pečete perníčky, dokáže tato vůně nádherně prostoupit celým domovem. V jarních a letních měsících je pak skvělou volbou nákup čerstvých květin, které dům nejen provoní, ale také krásně ozdobí.

Speciální druh vůní tvoří ty, které vzniknou při úklidu a plnění domácích prací. Při jejich závanu máme totiž, kromě příjemně provoněného domova, ještě i fajn pocit z dobře odvedené práce. Zaručeně provonět domácnost můžete i tím, že při praní použijete správnou aviváž.

Autor: Procter & Gamble

Trochu jiný parfém

Zní to možná jako bláznivý nápad, ale právě vůně čerstvě vypraného prádla dokáže mnohým lidem úplně proměnit den. Kombinace vůně a svěžesti, která se šíří z pomalu usychajícího prádla působí na naše podvědomí, ve kterém vyvolává asociaci tohoto aroma s čistotou. Pokud právě vyprané oblečení dokáže celou vaši domácnost naplnit vůní a svěžestí, rozhodně musí být nádherně čisté. Zároveň je to tak trochu malá odměna za to, že vám sušák na prádlo zabírá místo v některé z místností.

Díky vylepšenému složení aviváží Lenor s technologií Best Freshness si nyní můžete užívat vůni a svěžest vypraného prádla opravdu naplno. Jejich zdokonalená struktura nově umožňuje pomalejší uvolňování vůně, která se bude linout vaším domovem v kterémkoliv momentě, který souvisí s vaším oblečením – od vyprání přes sušení, žehlení a uložení do skříní až po každodenní používání. Kromě dlouhotrvajícího pocitu svěžesti bude prádlo také nádherně měkké a hebké.

Pokud tedy čekáte návštěvu a zároveň potřebujete pověsit prádlo z pračky, neváhejte a jděte do toho. Na otázku „co to tu tak krásně voní“ můžete směle odpovědět, že právě vyprané prádlo. Zároveň budete vědět, že díky technologii Best Freshness bude vaše oblečení nádherně vonět i dál – při žehlení, po složení do skříně i během nošení.