Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Co jsou zač Hvězdy Reflexu? Potkejte se s nimi na unikátním plese!

22. ledna 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Redakce Reflexu od letoška upozorňuje na lidi, kteří mají na svědomí často nenápadné, ale přesto hvězdné chvíle. Každý měsíc se nominuje 5 osobností, které dokazují, že v Česku existují lidé schopni odvážných, užitečných a inspirativních skutků. Potkáte se s Hvězdami Reflexu na unikátním plese? Jaký bude program a jaké celebrity vám na plese zahrají?

Vysoká hudební laťka

Ráz taneční zábavy bude režírovat Ondřej Havelka se svými Melody Makers, kteří mixují pulzující rytmy swingu se strhující show plnou humoru. Společně s nimi si v originálním vystoupení zazpívá Ondřej Gregor Brzobohatý a Havelkova dcera Rozálie.

S ikonickým smyslem pro humor rozehraje luxusní tombolu Petr Čtvrtníček.

Závěr jedinečné zábavy završí PANGEA – The Beatles Revival Band. Ti patří k evropské špičce revivalové scény, takže si nestárnoucí hity užijete v maximální kvalitě.

Vstupenky na ples koupíte zde >>> 

Hvězdy Reflexu: o ně tu jde až v první řadě

„Pokládali jsme za doslova životně důležité ukázat následováníhodné činy, vítězství v potu tváře, projevy solidarity, občanské statečnosti, jakož i podnikatelské, vědecké, medicínské úspěchy a povedené kulturní počiny,“ říká autor projektu Milan Tesař. Za celý rok 2019 se tak k Hvězdám Reflexu přidala šedesátka jmen osobností, které neobyčejným způsobem vyplavali z českého rybníčku, aby inspirovali naše životy činy, před nimiž je potřeba jednoduše smeknout.

Vstupenky na ples koupíte zde >>>