Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co připravit k valentýnské večeři? Na tlukot srdce je nejlepší losos

11. února 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Chcete-li partnera potěšit slavnostní valentýnskou večeří, vsaďte na lososa! Chutná skvěle a obsahuje vysoký podíl omega-3 mastných kyselin, které podporují zdravou funkci srdce. A to nám přece právě na Valentýna bije jako o závod...

Romantická večeře u svíček bude ještě větším zážitkem, když si u ní pochutnáme na zdravém a chutném jídle. Na vzrušující valentýnský večer můžeme doporučit třeba maso čerstvého norského lososa. Traduje se, že stejně jako mořské plody, i losos patří mezi afrodiziaka a dokáže vaši vzájemnou touhu ještě více umocnit. Naložte ho tedy sobě i partnerovi pořádnou dávku!

Losos je však především bohatým zdrojem omega-3 mastných kyselin, které mají pozitivní vliv na zdraví a správnou funkci srdce. „Pro náš organismus jsou nezbytné, ale ve stravě jich většinou nepřijímáme dostatek. V tomto případě sehrávají důležitou roli kvalitní výživové doplňky,“ říká nutriční terapeutka Margareta Iliopulosová.

Autor: NaturaMed Pharmaceuticals

Ideálnímu příjmu omega-3 mastných kyselin odpovídají přibližně dvě až tři porce lososa týdně. Pokud se vám takové množství zajistit nedaří, můžete příjem těchto důležitých živin doplnit kvalitními výživovými doplňky. Jedním z nejoblíbenějších jsou kapsle OmegaMarine Forte+, které obsahují olej z čerstvého norského lososa. Potřebnou dávku omega-3 mastných kyselin vám zajistí již pouhé dvě kapsle denně.


Dvouměsíční balení, které můžete věnovat třeba jako dárek z lásky, můžete zakoupit na www.naturamed.cz.