Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

5 tipů na víkendové lyžování se slevou

V lyžařském středisku Ski Centrum Opalisko na vás čeká pět uměle zasněžovaných sjezdovek, čtyři vleky a sedačka.
17. února 2011 | 13:39

Využijte výhodné nabídky na poslední lyžování. Slevy na pobyty jsou výrazné a tak se rozhodně vyplatí ještě naposledy "provětrat" lyže. Jaro totiž už pomalu ťuká na dveře. Na horách však stále vládne zimní atmosféra. Vychutnejte si ji!

Web Sleviště nabízí pobyty na horách se slevou až 60 %. A to už se vyplatí! Skvělé je, že podmínky na lyžování jsou opravdu dobré, a navíc už nehrozí ani fronty u vleků či stánků s občerstvením.

5 tipů na víkendové lyžování se slevou

1. Lyžovačka v Krušných horách pro celou rodinu. Dvě noci pro dvě osoby v hotelu Central s polopenzí a 30% slevou na skipas. Snídaně formou bohatých švédských stolů, večeře – předkrm, hlavní jídlo a moučník. V ceně je neomezený vstup do hotelového vyhřívaného bazénu i hotelové sauny. Jako bonus 50% sleva na masáž celého těla.

Původní cena: 4000 Kč
Cena se slevou: 1800 Kč

Ušetříte: 2200 Kč = SLEVA 55 %

2. Pobyt v lyžařském areálu na

Benecku, jedna noc pro dvě osoby se snídaní v Hotelu Krakonoš. Součástí pobytu je parkování zdarma, využití herny s kulečníkem a stolním tenisem, hotelový vlek. V hotelu je WiFi připojení, úschovna lyží a sušárna. Ve vzdálenosti cca 100 metrů od hotelu je 8 lyžařských vleků a sedačková lanovka.

Původní cena: 1050 Kč
Cena se slevou: 525 Kč

Ušetříte: 525 Kč = SLEVA 50 %

Lyžařské pobyty
Autor: archiv firmy
3. Víkendový pobyt na Šumavě pro dva s polopenzí! Užijte si tři dny v chatě Na Papírně v krásném údolí řeky Úhlavy. K dispozici je společenská místnost (televize, satelit). Zalyžovat si můžete v nedalekém lyžařském centru.

Původní cena: 1720 Kč
Cena se slevou: 688 Kč

Ušetříte: 1032 Kč = SLEVA 60 %

4. Vychutnejte si lyžovačku v srdci Liptova. Pobyt v penzionu ZIVKA pro dvě

Lyžařské pobyty
Autor: archiv firmy
osoby na 3 noci se 4-chodovou večeří. Penzion se nachází jen 400 m od lyžařského střediska Ski Centrum Opalisko. Tam na vás čeká pět uměle zasněžovaných sjezdovek, čtyři vleky a sedačka. K dispozici je dětský areál pro nejmenší, sáňkařská dráha, přírodní kluziště. Ve středisku je i běžecký areál s osvětlením s 30 km bežeckých tratí.

Původní cena: 138 Euro (cca 3380 Kč)
Cena se slevou: 69 Euro (cca 1690 Kč)

Ušetříte:  69 Euro (cca 1690 Kč) = SLEVA 50 %

Lyžařské pobyty
Autor: archiv firmy
5. Dvě noci pro dvě osoby v apartmánu Julských Alpách. V apartmánech je kuchyňský kout, jídelna, ložnice, koupelna + WC. Těšit se můžete na láhev sektu na uvítanou. Parkování zdarma před domem na uzavřeném parkovišti samozřejmostí. V zimním období jsou podmínky pro lyžování ideální – otevřeny jsou všechny sjezdovky (Kranjska Gora, Vogel, Krvavec, Kanin…), včetne sjezdovky ve vesnici Mojstrana, kde si můžete zalyžovat za 12 € na den. Protože jsou apartmány na rozhraní tří států, můžete kombinovat lyžování ve Slovinsku, Itálii a Rakousku.

Původní cena: 3500 Kč
Cena se slevou: 1750 Kč

Ušetříte:  1750 Kč = SLEVA 50 %


Klíčová slova: sleviště;hory;lyžování;
Diskuse ke článku
.
Související články