Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nakupujte přes internet s až 90% slevou!

Doslova za hubičku na Slevišti ženy najdou i řadu zeštíhlijících a kosmetických procedur.
28. ledna 2011 | 11:18

Výhody nakupování online jsou už většině z nás známé. Novinkou je ale tzv. kolektivní nakupování. Díky němu pořídíte zboží a služby s 50-90% slevou. Nejde však o nekvalitní nebo poškozené zboží z výprodejů, jak vás možná napadlo. Naopak! Prodejci tímto způsobem prezentují své exkluzivní nabídky. A vybírat je opravdu z čeho! Web Sleviště.cz vás o tom přesvědčí.

Seznamte se s novým trendem

Že jste o něm ještě neslyšeli? Vůbec netušíte o co jde? Nevadí! My vás s ním seznámíme. Hromadné neboli kolektivní nakupování se v posledních letech ve světe stalo hitem v online nakupování. A nakonec dorazilo konečně i k nám. První weby v Česku odstartovaly své nabídky v loňském roce. Zpočátku nebyl výběr slevových kupónů příliš velký. Navíc všechny nabídky byly určené převážně pro pražské zájemce. Během poměrně krátké doby však tyto weby svoji nabídku rozšířily. Obchodníky tento způsob prodeje zaujal, zákazníky oslovil. A během jednoho roku vzniklo těchto webů relativně velké množství. Češi kouzlu kolektivního nakupování naprosto propadli. A není divu!

Nákupy, které vám ušetří tisíce

Slevy se totiž obvykle pohybují od 50 do 90 %. Říkáte si teď, že to není možné? Pak věřte, že opravdu je. A nezáleží na tom, zda chcete někoho potěšit, sháníte dárek nebo si jen chcete udělat radost. Ženy určitě potěší široká nabídka služeb exkluzivních kosmetických i kadeřnických salonů. Za pravidelnou péči díky kupónům ušetří nemalé finanční částky. A muži jistě uvítají třeba kupón na některý z mnoha adrenalinových zážitků, na navigaci, se kterou se už nikdy neztratí, báječný půlkilový argentinský steak, zvěřinové hody či neomezenou konzumace piv a tvrdého alkoholu. Vyzkoušet ale můžete třeba některý z týdenních nebo víkendových lyžařských či relaxačních pobytů, různé druhy masáží (čokoládovou, medovou, aroma, bylinkovou...), permanentky do posilovny nebo solária, nevšední a adrenalinové zážitky, bezbolestnou epilaci, rekvalifikační či počítačové kurzy, služby kadeřnických a kosmetických salónů, profesionální fotografie, neinvazivní liposukci... ... a desítky dalších. Výběr je samozřejmě mnohem větší.

Všechny slevy na jednom místě

Určitě vás teď napadá: 'Jak se mám v tom velkém množství webů vyznat? Kde je hledat? Nezabere mi to vyhledávání víc času, než návštěva obchodního centra?'. Můžu vás uklidnit. Nezabere! Právě proto existují specializované weby, které všechny nabídky sdružují. Je to praktické a ušetří vám to spoustu času. Takovým webem je například populární rozcestník Sleviště. Díky němu už vám žádná sleva neunikne. Na adrese www.sleviste.cz naleznete více než tři sta exkluzivních nabídek. Praktické je i to, že si můžete vyfiltrovat slevy podle města, které máte nejblíž, podle výše slevy, podle ceny kuponu nebo seřadit nabídku od posledních přidaných slev.

JAK NA TO

1. Otevřete si webové stránky www.sleviste.cz. Zobrazí se vám všechny nabídky, které jsou v ten moment aktivní.

2. Vyplňte svůj email a žádná nová nabídka už vám neunikne! Na horní černé liště klikněte na Newsletter. Po vyplněné emailové adresy budete pravidelně informováni o všech přidaných slevách. Už nikdy vaší pozornosti neunikne žádná z nových nabídek.

3. V prostředním šedém boxu si kliknutím na konkrétní město vyberte nabídky z vašeho regionu.

4. Vybrané nabídky si pak můžete seřadit kliknutím na vybrané kritérium v prostředním šedém boxu.

5. Pak už si stačí jen vybrat zajímavé zboží či službu se slevou a zakoupit si poukázku! Po platbě (kartou, převodem, u některých webů i přes platební brány, jako je třeba PayPal) a připsání peněz na účet prodejce, obdržíte obratem e-mail s elektronickou poukázkou na vybrané zboží.

 

Jak to vlastně funguje

Asi vám stále vrtá hlavou, jak je možné, že obchodníci mohou nabídnout tak velké slevy. Je to jednoduché. Pro vás jako nakupující, je tento systém samozřejmě velmi výhodný. V žádném případě však netratí ani ten, kdo slevu poskytuje. Má totiž možnost oslovit svojí nabídkou desetitisíce potencionálních zákazníků. Nic je to nestojí, pouze nevydělají tolik, jako obvykle. Za možnost, že se spokojený klient vrátí, jim to stojí. Vy neriskujete vůbec nic. Vždycky ušetříte! Platba probíhá až po aktivaci nabídky. K té dojde poté, co si kupon ve stanoveném čase zakoupí předem určený počet zákazníků (většinou je to 5-20). Jediné, co se může stát je, že se nenajde dostatečný počet zájemců. K tomu však dochází jen cca ve 2-3 % všech nabídek. Pak se nabídka zruší a vy samozřejmě neplatíte ani korunu. Jakmile však dojde k aktivaci nabídky, obdržíte email s platebními instrukcemi a po zaplacení a připsání platby na účet dostanete obratem poukázku do vaší mailové schránky.

Bezpečnost na prvním místě

Možná vás teď napadá otázka: 'Jak ale vybraný kupón zaplatím?'. Je to úplně jednoduché. A co je hlavní, i bezpečné. Bezpečí dat uživatelů samozřejmě patří mezi nejvyšší priority. Společnosti, které weby provozují ani obchodníci, kteří slevy nabízejí, nemají při platbě kartou přístup k žádnému z vašich údajů. Platby probíhají přes platební brány některé z bankovních institucí. Samozřejmostí je nejvyšší standard zabezpečení. Veškerá data přenášená při realizaci platby mezi bankou a Vaším počítačem jsou šifrována protokolem SSL nebo 3D Secure. Předávání tedy vždy probíhá zabezpečenou cestou. Váš uživatelský účet je chráněn heslem.

Neváhejte proto už ani minutu, připojte se na www.sleviste.cz a vyberte si některou z neodolatelných nabídek. Dopřejte si v tom každodenním shonu trochu relaxace. Zasloužíte si to! Při aroma masáži, kosmetice, některém z adrenalinových zážitků, dobré večeři s přátely či lahvičce vynikajícího vína s kamarádkou, zapomenete na únavu i stres.