Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Krásná Marita (19): Z invalidy Miss Británie?

3. prosince 2010 | 11:05

Marita Davies (19) před třemi lety přežila děsivou autonehodu, která ji připoutala na dlouhou dobu na lůžko. Ani přesto se ale mladá Britka nevzdala a rozhodla se po uzdravení splnit si svůj sen. Stát se Miss Velké Británie.

Šťastný nový rok 2007 trval pro Maritu Davies (19) jen pár hodin.  Děsivá autonehoda se totiž přihodila cestou z novoční party, kdy opilý kamarád, který krásnou Maritu vezl domů, to napálil s vozem do pouličního osvětlení. Řidič auta za tento přestupek dostal zákaz řízení na tři roky a pokutu, ale dívka na tom byla mnohem hůř, než by kdo čekal. Náraz jí zlomil páteř a nohu, uvnitř však zůstala nezlomená.

"Jakmile jsem se dozvěděla, jaká všechna zranění mám po celém těle, už jsem myslela, že můj sen se stát topmodelkou je u konce. Moje noha byla kompletně rozdrcena a páteř jsem měla zlomenou. Měla jsem šílený strach z představy, že už se nikdy nepostavím." , dnes už o poznání klidněji přiznává dívka, která rozhodně nevypadá, že by ještě nedávno ležela v nemocnici.

Splněný sen

"Když se mi díky terapeutům a rehabilitacím podařilo vstát a začít normálně chodit a fungovat, rozhodla jsem se, že svojí touhu se stát Miss nevzdám. Poslala jsem tedy pár svých fotek do modelingových agentur a skutečně, ozvali se mi“ , s radostí v očích dodává Marita.

Po účinkování v několika reklamách a výhře Miss Nottingham se teď tato krásná a nadějná modelka projde po molu ve finále Miss Velké Británie 2010. Její šance jsou vysoké, proti 59 soupeřkám má velké plus – svůj dojemný příběh.

Autor: INT, dis, NBrk