Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zombie Angelyne: Skalpelem stvořená zrůdnost!

Šílená lidská kreatura Angelyne. Nikdo netuší odkud se vzala.
30. dubna 2010 | 15:03

Její životní sen? Vypadat jako Paris Hilton. Hollywoodská herečka a modelka Angelyne je záhadou. Po mnoha zákrocích skalpelu a pod vrstvami make-upu není už poznat, jak mohla vypadat kdysi. Nikdo ani netuší, kolik jí může být let. Co myslíte vy? Hlasujte!

Šílená kreatura, stále posedlá vlastní dokonalostí, se na scéně modelingu poprvé objevila v roce 1988. Pro lidi je záhadou. Kromě toho, co je očividné, o ní nikdo nic netuší. Soukromí si drží striktně pod poličkou.

Chytrý tah?

Možná, že kdysi byla průměrnou brunetkou s jedničkami. Taková se ale v městě pozlátka Los Angeles neuchytí. Zůstane navždy další z řady zhrzených servírek. Angelyne evidentně vsadila kartu na výstřednost. Hlavně zaujmout, strhnout na sebe pozornost. Být těžce kontroverzní. O to v L.A. přece jde. A ona to zvládla na jedničku.

Šílená lidská kreatura Angelyne. Nikdo netuší odkud se vzala.
Autor: profimedia.cz

Čas od času si zahraje epizodní roli ve filmu. Ale hlavní zdroj příjmu na další plastické úpravy jsou ale billboardy. Dává na odiv tělo ve velmi nezvyklých pózách. Oděná jen v sexy bílém prádélku. Reklama opravdu plní svou funkci. Je nepřehlédnutelná.

Paris versus Pamela

Angelyne v sobě snoubí dvě touhy. Zaprvé: Být tak vyvinutá jako kráska seriálu Pobřežní hlídka Pamela Anderson. Zadruhé: Stát se královnou růžové, jako dědička hotelové sítě Paris Hilton. Stejně jako ona má i růžové auto.

Úkaz jménem Angelyne došlel dokonce tak daleko, že růžový musí být bezpodmínečně i jeho pes. Jak to asi vypadá u ní doma?

Autor: Adéla Pěničková