Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zpěvačka (†24) zemřela při plastice obličeje!

Musela krásná Wang Bei zemřít?
28. listopadu 2010 | 19:07

Byla krásná a talentovaná. Přesto se viděla jinak a chtěla to změnit. A posedlost krásou se jí stala osudnou. Mladá čínská zpěvačka Wang Bei zemřela během plastické operace obličeje!

Čínská popová princezna Wang Bei byla moc hezká a nadaná čtyřiadvacetiletá dívka s velkou budoucností. Bohužel žila v domnění, že není dostatečně krásná. Rozhodla se proto jít na plastickou operaci čelisti. Jenže lékař jí narušil krevní cévy a mladá hvězdička vykrvácela! Za posedlost vzhledem tedy zaplatila životem.

Ve Wang Bei byl objeven talent v roce 2006 během čínské soutěže Supergirl. Od té doby zpívala a stala se velmi populární osobou čínského popového nebe.

Doktoři jsou nezkušení

V Číně jsou kosmetické úpravy pomocí chirurgického zákroku hodně oblíbené. Každý rok nějakou podobnou operaci, která zabila Wang Bei, podstoupí okolo třech milionů lidí. Vysoká poptávka má za následek, že operace často provádějí lékaři, kteří nemají potřebné zkušenosti. Možná právě kvůli jednomu takovému nezkušenému chirurgovi mladá zpěvačka zemřela.

Autor: mivr