Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

NejZlatíčka: 3. kolo právě začalo! Hlasujte pro favority!

Fotografie
20. prosince 2010 | 12:21

Hlasování pro fotky přihlášené do 3. kola největší soutěže na internetu Nej ZLATÍČKA 2010 dnes v poledne odstartovalo. Stejně jako v minulých kolech hledáme ty nej... děti Česka!

Druhé kolo skončilo v pátek 10. prosince. Už od pondělí 13. prosince jste mohli přihlásit své děti do třetího kola. A dnes úderem poledne odstartovalo hlasování. V galerii soutěže je více než šestadvacet tisíc fotografií. Jedna hezčí než druhá. Vyberte ty nejkrásnější, nejroztomilejší, prostě nej... a dejte svým favoritům hlas. Hlasovat můžete až do 14. ledna 2011. O vítězích budete rozhodovat právě vy, naši čtenáři, svým hlasováním na Blesk.cz.

658646:gallery:true:true

Po skončení třetího kola pak budou v jednotlivých kategoriích vyhlášeni vítězné fotografie, které se podle počtu obdržených hlasů umístily na prvních třech místech a fotografie, která obdržela nejvyšší počet hlasů v daném kole.

SOUTĚŽNÍ KATEGORIE

* NEJROZTOMILEJŠÍ

* NEJVTIPNĚJŠÍ

* NEJVĚTŠÍ ROŠŤÁK

* NEJHEZČÍ PRINCEZNA

* NEJVĚTŠÍ ŠMUDLA

* NEJ SOUROZENCI

Hlavní cena 10.000 Kč v hotovosti a víkendový pobyt pro rodinu (rodiče + max. dvě děti) v hotelu Maltézský kříž v Karlových Varech v hodnotě 5.000 Kč“ získá soutěžící, jehož fotografie získá od uživatelů absolutně největší počet hlasů v jednotlivém kole, bez ohledu na kategorii, ve které soutěží. Na ostatní vítěze čekají hodnotné ceny, jako jsou například tisk kalendáře s vlastními fotografiemi od společnosti Tisk pro radost, poukázky na nákup dětského oblečení Reserved, poukázky na thajské masáže od společnosti TAWAN a další.