Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Co by vám měla nabídnout správná optika?

20. června 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Zrak je jeden z pěti smyslů. Díky němu získáváte důležité informace z okolního světa. Nejen že se kocháte krásou kolem sebe, ale zároveň podporujete všechny ostatní smysly a chápete souvislosti. Bohužel je v dnešní době na světě převážná většina lidí s vadami zraku (ať již vrozenými nebo získanými věkem), kteří tyto problémy musí řešit. Je jen málo šťastných jedinců, kteří mají zrak v naprostém pořádku a týkají se jich pouze preventivní prohlídky a měření zraku.

Kompletní optometrie

Nejdůležitější je komplexní změření zraku. Měření zraku je jedním z úkonů optometrie, která se zároveň zabývá vyšetřováním zrakových funkcí, měřením refrakčních vad a stanovováním jejich korekce včetně aplikace kontaktních čoček. Ne každá optika však nabízí opravdu kvalitní měření zraku.

Autor: Adobe Stock

Řešením může být optika Doktor Klain (ať jejich pobočka Liberec, Pardubice, Hradec Králové nebo Dvůr Králové). Je to česká síť optik zajišťující profesionální a unikátní měření zraku s přesností na setiny dioptrií. Měří přístrojem 3D Vision Scan, který je opravdovou špičkou mezi měřicími přístroji.

Spolehlivá optika by si měla zakládat na lidském a profesionálním přístupu. Správné měření zraku, je dobrým předpokladem k ideálním brýlím, a tudíž k plnohodnotnému využívání vašeho zraku. Jedině tak si můžete vychutnávat život plnými doušky. Na měření se lze objednat nejen telefonicky, ale i online. Měření je bez čekání – klient si zarezervuje termín, který mu vyhovuje. Měření zraku Doktor Klain Hradec Králové (ale i v dalších značkových optikách ve městech jako je Liberec, Dvůr Králové a Pardubice) je pohodové a přináší naprosto přesné výsledky. Tyto specializované optiky mají na klienty vždy dostatek času, vše trpělivě vysvětlí a poradí s výběrem brýlí například podle profese či životního stylu klienta.

Autor: Doktor Klain

Korekce očních vad brýlemi či kontaktními čočkami

V nabídce by opravdu dobrá optika měla mít dioptrické brýle jak dámské, pánské, tak i dětské. Dále brýlová skla korigující nejrůznější vady zraku i skla multifokální a samozřejmě kontaktní čočky pro lidi, kteří rádi sportují a cestují.

Optika Dr. Klain nabízí opravdu velký výběr značkových brýlí – nejoblíbenější značky jsou Ray-Ban, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Armani a Max Mara. Mají však nejrůznější tvary obrouček i dalších značek. Vybere si určitě opravdu každý.

Novinkou v jejich nabídce je online test na astigmatismus. Udělat si jej můžete sami a výsledky se dozvíte prakticky okamžitě.

Autor: Doktor Klain

Doplňkové zboží a služby

Správná optika nabízí i široké spektrum doplňkového zboží a služeb. Sluneční brýle, drobné i větší opravy brýlí, přizpůsobení obrouček brýlí vašim fyzickým parametrům je v dnešní době již standard. Přátelský a individuální přístup, přesto vysoce profesionální, to je také velmi důležitý aspekt, ke kterému je důležité přihlédnout.

Udělejte pro svůj zrak to nejlepší, zaslouží si to. Život je krásně barevný a plný nádherných podnětů, které stojí za to vidět v plné parádě.

Video se připravuje ...