Probiotika jako Lactobacillus a Bifidobacterium mohou pomoci vyvážit množství a rozmanitost dobrých bakterií ve střevech[1], zatímco probiotika slouží jako krmivo pro dobré bakterie a zároveň snižují počet těch špatných[2].
Střeva jsou tvořena biliony živých bakterií[3], které pomáhají vykonávat životně důležité funkce včetně trávení a získávání živin z potravy[4], regulace imunitního systému[5] a dalších přínosů pro celkové zdraví a pohodu, a to včetně zdraví duševního[6].
„Důležitost příjmu probiotik a prebiotik se stává stále větší prioritou pro spotřebitele po celé Evropě. Živé bakterie a Bimuno® v produktu Microbiotic Max tvoří skvělou doplňkovou kombinací, která vychází z vědeckých poznatků a přináší mnoho zdravotních výhod,“ říká Andrea Bertocco, ředitelka pro vědecké záležitosti společnosti Herbalife Nutrition.
Produkt Microbiotic Max je dostupný v baleních po 20 sáčcích ve formě prášku, takže je možné ho mít neustále po ruce, ať už jste kdekoliv. Je bezlepkový a neobsahuje žádný přidaný cukr, sladidla, barviva ani konzervanty. Microbiotic Max má lahodnou vanilkovou příchuť. Obsah jedné dávky stačí smíchat se 100 ml vody. Užívá se před jídlem nebo k jídlu, případně je také možné ho přimíchat do již připraveného výživného nápoje Formula 1 od Herbalife Nutrition.
Produkt Microbiotic Max lze zakoupit pouze prostřednictvím Nezávislých Členů Herbalife Nutrition.
Pro odběr nejnovějších informací o společnosti Herbalife Nutrition sledujte @HerbalifeNews.
O Herbalife Nutrition
Rádi byste se dozvěděli více informací o produktech a příležitostech, které nabízí koncept Herbalife Nutrition? Produkty Herbalife Nutrition se prodávají výhradně prostřednictvím Členů Herbalife Nutrition a není možné je zakoupit v obchodních řetězcích ani eshopech. Poradci a Trenéři z řad Členů Herbalife Nutrition nabízí personalizované vedení, rady a podporu, které vám pomohou proměnit vaše cíle v realitu.
Pokud ještě nemáte svého Poradce / Trenéra, navštivte web.
[1] Markowiak P, Śliżewska K. Nutrients. 2017;9(9); Li C, et al. J Dairy Sci. 2020 Jul;103(7):5816-5829 [2] Davani-Davari D. Foods. 2019 Mar 9;8(3):92. [3] Sender R et al. PLoS Biol. 2016 Aug; 14(8): e1002533 [4] Boland M. J Sci Food Agric. 2016 May;96(7):2275-83. [5] Yang W et al. Nat Commun. 2020 Sep 8;11(1):4457; Meijer K et al. Curr Opin Clin Nutr Metab Care. 2010 Nov;13(6):715-21; Zou, J et al. Cell Host Microbe 23, 41–53.e4. [6] Tooley KL. Nutrients. 2020 Sep 30;12(10):3009.