Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

24 čtenářek ubíjely střevní obtíže: Může to potkat i vás?

Užíváte antibiotika jednou i vícekrát do roka? Toto musíte vědět
4. února 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Pro organizmus, který je již oslaben bojem s nemocí a užíváním antibiotik, jsou trávicí obtíže velmi vyčerpávající. Narušení přirozené rovnováhy střevního mikrobiomu může vést k prodloužení délky rekonvalescence. Probiotika je proto vhodné začít užívat hned s předepsanými antibiotiky a pokračovat nejméně týden po ukončení antibiotické léčby. 24 čtenářek Blesku pro ženy se účastnilo testování probiotik Biopron Premium 9, z toho 20 z nich zaznamenalo zlepšení svého stavu.

Biopron Premium 9 s devíti probiotickými kmeny je nejsilnější v řadě přípravků. Biopron podporuje obnovu vaší střevní mikrobioty během a po ukončení užívání antibiotik. Například čtenářka Lea si během testování naordinovala 1 tabletku denně. Kvůli borelióze užívá antibiotika již třetím měsícem. Antibiotika jí přitom způsobují průjmy, překyselení žaludku, zhoršila se jí pleť i vlasy. „Začala jsem užívat probiotika Biopron zhruba před Vánoci a cca po pár dnech jsem přestala mít křeče v žaludku a průjem. Nyní se mi zlepšila i kvalita vlasů a pleti. Od začátku antibiotik jsem si zakoupila probiotika od privátní značky lékárny, ale nepociťovala jsem žádný efekt, proto jsem si již další balení nekoupila. Nabídnutý Biopron je rozhodně účinnější.“ Čtenářce ke zlepšení stačilo brát 1 tabletku denně. Jak si Biopron vedl u dalších čtenářek?

Jak testování dopadlo?

Věra (2 tabletky denně)

Cítila jsem se lépe po dvou dnech používání. Řekla bych, že i antibiotika lépe (rychleji) zabírala při používání Biopronu. Pociťuji i klidnější střeva - nebolí mne břicho, jak tomu často bývalo.  Na výrobku oceňuji i dlouhodobé užívání a také, že je vhodný pro děti. Nespokojená jsem nebyla.“ Čtenářka Věra bere antibiotika vícekrát do roka.

Aneta (2 tabletky denně)

Biopron se mi osvědčil lépe než probiotika, která jsem v minulosti vyzkoušela. Často trpím problémy s trávením a bolestí břicha. Při užívání probiotik Biopron se potíže značně zmenšily již po pár dnech. Určitě si je v budoucnu znova zakoupím.“ Čtenářka Aneta bere antibiotika dvakrát do roka.

Blanka (2 tabletky denně)

Asi 3. den od užívání antibiotik a souběžně probiotik jsem přestala mít hořko v žaludku, přešlo mě nadýmání i průjem, začala jsem antibiotika snášet bez problémů.“ Čtenářka Blanka bere antibiotika vícekrát do roka.

Ivana (1 tabletka denně)

Velmi brzy mě překvapil účinek, kdy jsem po krátké době pocítila úlevu s nadýmáním, po tomto doplňku stravy jsem se cítila celkově lépe. Snadno se polyká, budu i nadále užívat jako prevenci.“ Čtenářka Ivana bere antibiotika dvakrát do roka.

..
Autor: WALMARK

Video se připravuje ...