Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Dárek moudře vybraný potěší dvojnásobně. Kolagen FORTE trojnásobně.

Rosentrade
25. listopadu 2012 | 12:05

Vánoce se kvapem blíží a každý z nás přemýšlí, jak svým blízkým udělat radost. Máme pro vás tip: darujte krásu a mládí. Nebojte, neslibujeme vzdušné zámky, ale prověřený preparát Kolagen FORTE + kyselina hyaluronová.

Bez přehánění, kolagen je skutečně zodpovědný za stav naší pokožky, vlasů, nehtů i kloubů. Máme-li ho nedostatek, naše tvář je ztrhaná se spoustou vrásek, pokožka povislá, vlasy bez života, nehty se lámou, zuby drolí a klouby nás trápí. Naše tělo od 35 let postupně ztrácí schopnost samo kolagen vytvářet a na naši tvář se pokradmu vkrádají vrásky. Není třeba čekat, až se dostaví, stejně jako není třeba trpět ty, které se již vytvořily. Kolagen má úžasnou schopnost vracet naší vizáži mladistvý vzhled. Která žena by nechtěla vypadat mladě, který muž by nezatoužil oddálit stáří? Za své peníze ale chceme pro své blízké pořídit něco opravdu kvalitního, ne jen nafouknutou bublinu slibů.

Objednejte online ZDE

 
Jedním z nejúčinnějších a z toho důvodu také nejoblíbenějších kolagenových přípravků na našem trhu je Kolagen FORTE + kyselina hyaluronová české farmaceutické firmy RosenPharma a.s. Obsahuje 120 tablet vysoce účinného hydrolyzovaného kolagenu po 1000 mg, což představuje na trhu naprosté maximum, a 60 tablet kyseliny hyaluronové po 50 mg. Ta je k přípravku dodaná zcela záměrně, protože v kombinaci s kolagenem dokáže velké věci. Nejenže hydratuje naši pokožku, redukuje tvorbu vrásek, zvlhčuje oči, čímž umožňuje jasnější vidění, ale je také nepostradatelná při hojení ran, odřenin a popálenin, podporuje růst a hustotu vlasů i jejich regeneraci (například po barvení). A k tomu všemu je ještě nápomocná při novotvorbě kolagenu, takže je nástup účinků kolagenu viditelný (nebo v případě pohybového aparátu subjektivně znatelný) již po velice krátké době. Jedno balení přípravku přitom představuje kúru na celé dva měsíce.


Pravidelné užívání preparátu Kolagen FORTE + kyselina hyaluronová dokáže o mnoho let oddálit plánovanou faceliftingovou operaci, vypne kůži po výrazném zhubnutí, budoucím maminkám dodá kolagen potřebný i pro miminko, je navíc vhodný i při léčbě proleženin, popálenin, kožních vředů, pooperačních jizev a dokonce i před operacemi v oční chirurgii. Nebo jen tak, pro dobrý pocit z pružné pokožky, krásných hustých vlasů, pevných nehtů a radosti z pohybu, který nebolí.


Kolagen FORTE + kyselina hyaluronová je dárkem, který potěší každého. Muže i ženy. A o letošních vánocích dokonce trojnásobně. Nejenže při koupi dvou balení přípravku Kolagen FORTE + kyselina hyaluronová ušetříte 129 korun, ale ještě dostanete zdarma čistě přírodní přípravek Merryfem v hodnotě 250 Kč. Už jedna tableta Merryfemu denně si poradí s nepříjemnými stavy, které ženy trápí v klimakteriu nebo během premenstruačního syndromu a dodá jim potřebnou vyrovnanost. Za 1329 Kč tak dostanete dárky hned tři, a to už stojí za uvážení, ne?


Více informací o výrobku Kosmetický Kolagen FORTE + kyselina hyaluronová naleznete zde: Kolagen FORTE. Další produkty farmaceutické společnosti RosenPharma a.s. naleznete zde: RosenPharma.


Tato vánoční nabídka je časově omezená, proto neváhejte a využijte možnosti objednat 2 balení přípravku Kolagen FORTE + kyselina hyaluronová pomocí našeho objednávkového formuláře. Ke každé objednávce obdržíte balení přípravku Merryfem zdarma. Konečná částka včetně poštovného 1329 Kč.