Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Čerstvé zboží na pulty přímo od pěstitelů co nejkratší cestou.

Jana Tylšová Kubíková
5. července 2010 | 00:00
Prezentace klienta |

„Z vlastní zkušenosti vím, jak je rychlost důležitá. Proto chodím nakupovat tam, kde čerstvé zboží dopravují na pulty tou nejkratší cestou.“ Jana Tylšová Kubíková, první česká závodnice na Rallye Dakar

Můj život je jeden velký závod, takže když nakupuji, Albertem projíždím jako rychlostní prémií. A protože o rychlosti něco vím, jsem ráda, když se ovoce a zelenina dováží přímo od pěstitelů a já si je tak mohu koupit zaručeně čerstvé.

Stejně jako všechny matky také já mám na paměti, že pro každé dítě jsou ovoce a zelenina nepostradatelnou součástí jídelníčku. Obsahují vlákninu, důležité vitaminy a minerály, takže posilují imunitu a pomáhají předcházet nemocem. Je to prostě ten nejlepší zdroj energie v přírodní formě.  A protože je pro mě Vojtův vývoj velmi důležitý, čerstvá zelenina a ovoce jsou na každém nákupním seznamu hodně vysoko. Vždycky když se pak vracím z nákupu a vejdu do předsíně, už vím, jakou dobrotu pro Vojtu připravím. Chcete to vědět? Prozradím vám to, abyste to někdy mohli zkusit také vy:
Nakrájejte na plátky čerstvé ovoce – pomeranče, jablka, hrušky, ananas, zkrátka takové, které mají v oblibě vaše děti. Ovoce pokapejte citronovou šťávou a asi jednou lžící medu. V bílém jogurtu rozmíchejte vanilkový cukr. Směs promíchejte s ovocem a v cílové rovince posypte nasekanými ořechy.

Dobrou chuť vám i vašim dětem!

Více informací naleznete zde.