Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Trendy nákup aneb nakupujte EKOlogicky

24. března 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

V současné době chceme během svého nákupu vše pořídit rychle, nejlépe na jednom místě a maximálně hygienicky. Ale to neznamená, že k tomu potřebujeme nekonečné množství igelitových sáčků a tašek. Můžeme nakupovat hygienicky a přitom ekologicky. Nevěříte? Přesvědčte se sami například v některé prodejně Kaufland.

#Skenujte

Nejnovější technologie usnadňují nakupování. S aplikací Kaufland ve vašem chytrém telefonu můžete využívat službu K-Scan. Jednotlivé položky jednoduše naskenujete do svého mobilu a rovnou vložíte do nákupní tašky. Celý nákup pak pohodlně zaplatíte u samoobslužné pokladny, aniž byste museli zboží znovu vykládat na pokladní pás. Služba K-Scan zjednoduší a urychlí vaše nakupování. V současné době ji můžete využít na 37 prodejnách, ale postupně se rozšiřuje i na další prodejny.

Autor: Kaufland Česká republika

#Látkovka #nEKOnečnýsáček #nEKOnečnévíčko

Kdysi byla igelitka nedílnou součástí našich nákupů. Dnes jsou trendy plátěné tašky a síťovky. Kaufland nabízí látkové tašky z biobavlny, které nejenže vydrží roky, ale především šetří přírodu. Znovupoužitelný sáček na ovoce a zeleninu alias nEKOnečný sáček, který najdete na všech prodejnách v úseku ovoce a zeleniny, lze používat opakovaně a hlavně se může prát i v pračce. Byl oceněn i jako Nejlepší novinka ve Volbě spotřebitelů 2020 v oblasti obalů. Další eko novinkou, která uspoří 9 tun plastů ročně, je nEKOnečné víčko. Nahrazuje jednorázová plastová víčka u mléčných produktů jako je jogurt či smetana. Je omyvatelné, vhodné do myčky a lze ho používat znovu a znovu.

Autor: Kaufland Česká republika

#Nahé okurky

Tak se říká okurkám bez plastové fólie. Kaufland je nabízí po celý rok. Touto drobnou změnou ušetří 50 tun plastu ročně. Třeba výměna plastového pásku za papírový u citrónů v síťce představuje úsporu dalších 40 tun, zelenina na polévku v misce z papíru 15 tun plastu za rok. Jenom za loňský rok uspořil Kaufland přes 100 tun plastu. Hlavní výhodou nakupování v Kauflandu v dnešní době je, že pod jednou střechou najdete opravdu vše, od čerstvého pečiva, ovoce a zeleniny, masa až po široký sortiment drogistického zboží. Už nemusíte běhat od pekaře k řezníkovi, od zelináře do lahůdek a pak do drogerie. Čerstvé a kvalitní produkty najdete na jednom místě a navíc za skvělé ceny. Více na www.kaufland.cz.

Autor: Kaufland Česká republika

Video se připravuje ...