Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

VIDEO: Kateřina se zbavila 11 dioptrií během jednoduchého zákroku

Video se připravuje ...
VIDEO: Martin Mol
25. listopadu 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Kateřina Bártová si se zdravím užila své. Již od dvou let měla dvacet dioptrií, toto číslo se jí postupem času podařilo ustálit na jedenácti. A jelikož problémy se zhoršeným zrakem a každodenním nošení brýlí mladou maminku Katku již dlouho trápily, rozhodla se je jednou provždy vyřešit.

Kateřina se narodila s defektem buněčné imunity a lékaři jejím rodičům sdělili, že se nedožije ani šesti let. Tyto předpoklady se naštěstí nenaplnily a Kateřina tu dnes stojí jako spokojená maminka dvou dětí. Jediné, co ji v tuto chvíli trápí, jsou problémy se zrakem. Proto se svěřila do rukou odborníkům z oční kliniky Duvozie.

Kateřina má dvě zrakové vady, jednou z nich je dalekozrakost a druhou astigmatismus. Bohužel tato vada už je mimo rozsah klasických laserových operací a proto musela podstoupit nitrooční operaci RLE - tedy refrakční výměnu čočky za monofokální nitrooční čočku. Tímto zákrokem se Kateřina zbavila 11 dioptrií. Po půl roce od zákroku Kateřina podstoupí dokorekci této operace, kdy bude odstraněn i astigmatismus. Jak dlouho celý zákrok trval a je operace bolestivá? Zpověď maminky Katky si můžete poslechnout ve videu.

Svěřte se do odborných rukou

Pokud se i vy chcete zbavit brýlí či kontaktních čoček, a přesto dobře vidět, řešení existuje. Jednou z možností, jak oční vady korigovat, jsou právě oční operace. Oční klinika DuoVize je moderní a inovativní pracoviště, které se přesně na tyto zákroky zaměřuje. Odborníci z této oční kliniky vám poskytnou odbornou péči zahrnující operace dioptrických vad, sítnice, šedého zákalu, keratokonu nebo plastické operace. Více informací naleznete ve videu nebo na www.duovize.cz.

Video se připravuje ...