Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Pokašlávání, únava, neradost ze života a náhlé alergie. Co s tím?

14. listopadu 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Vnímáme to všude kolem nás. Už zase nastala fáze podzimu, kdy se venku střídá počasí a všude se mluví o virózách a nachlazeních. V takovém období je naprosto běžné ulehnout s únavou a zvýšenou teplotou do postele a připsat příznaky běžné nadcházející nemoci. Mnoho lidí se tak léčí, ani neví na co. Vyhraná bitva však jen prodlužuje dlouhodobou válku. Bohužel se tak plíživě připravujeme o své zdraví.

Detoxikace a redukce parazitů pozvedne imunitu i náladu

Pokašláváte? Nachladíte se příliš jednoduše? Paraziti totiž vegetují v těle hostitele tak, že mu vysávají zásoby energie nabrané spánkem a stravou. Tímto je člověk více náchylný k chorobám, jelikož zároveň s energií podstatně klesá obranyschopnost. Už naši předkové používali dostupné odčervovací prostředky. Nejenom delší půst, ale také extrakty z ořešáku, kurkumin a různá koření. Čím dál více lidí tak provádí detox a redukci parazitů hned po dovolené anebo právě na podzim. Snaží se tak vyhnout celkovému oslabení organismu, které způsobují přemnožené nežádoucí organismy v našem těle. „Tento problém mají dnes 4 lidé z pěti,“ uvádí lékaři na nezávislém serveru antiparazitikum.cz

Více na www.antiparazitikum.cz

Autor: www.wurm-ex.cz

Rychlá diagnostika není možná. Problém řeší prevence

Nákaza většinou trvá měsíce až roky. Příznaky si normální člověk zaměňuje za příznaky běžných nemocí. Léčí se tak každý rok antibiotiky, které příčinu samozřejmě neřeší. Od konce 80. let lékaři své pacienty na drahá vyšetření na parazity běžně neposílají. Na larvy v plicích či v játrech se většinou přichází náhodným vyšetřením, či když tyto orgány postupně selhávají. Mohou způsobit smrt. Jakákoliv dlouhodobá bolest a únava signalizuje, že něco není v pořádku. Larvy červů běžně migrují skrz všechny orgány do mozku, do plic či do oční bulvy. Preventivní odčervení dnes vyhledává čí dál více lidí. Na rozdíl od našich předků máme účinné extrakty přímo v lékárně.

Více na www.antiparazitikum.cz

Autor: www.wurm-ex.cz

Neřešení přemnožených parazitů zkracuje život

Většina lidí pravidelně problém neřeší, protože o něm neví. Některé larvy přežívají v prostoru až 3 roky. V sedačkách, v kobercích, v dekách apod. „Normální člověk nemá ani tušení, kde se nakazil a jak dlouho mu parazité ničí zdraví,“ uvádí odborný server antiparazitikum.cz, který se problematikou a testováním aktivně-obranných přípravků dlouhodobě zabývá. Parazité mají výjimečnou schopnost maskování. V určitých periodách však na sebe viditelně upozorňují. Časté pokašlávání, kručení v břiše a alergie mohou znamenat larvy v plicích či červy v břiše. Nepřirozená častá odpolední ochablost a únava, bolest kloubů, jednoduchá nachlazení, nechuť a nevůle. Řešení zabere pouze 10 dnů.

Více na  www.antiparazitikum.cz

Autor: www.wurm-ex.cz

Zdroje nákazy mikroskopických larev

V ČR je ročně diagnostikováno 700 případů nakažení člověka škrkavkou psí. Náhodně. A to jsou pouze ty diagnostikované případy. Toxoplasmou od koček onemocní až 80 % obyvatel Německa. „Lidé by měli více myslet nad tim, jak a s kým se mazlí a s kým se mazlí potom,“ uvádí Petr Pěnkava z vývojového centra přírodních doplňků řady Wurm-Ex (Wurm = Červ). Wurm-Ex je dnes jediným klinicky testovaným doplňkem stravy proti parazitům na českém trhu. Problémem Evropy je přehnaný kontakt s domácími mazlíčky, špatně umytá kořenová zelenina v salátech apod. Nejen toxoplasma se přenáší především kontaktem ústy, např. tuberkulóza se u nás začíná objevovat i u očkovaných osob. WHO na problémy opakovaně upozorňuje.

Více na www.antiparazitikum.cz

Autor: www.wurm-ex.cz

Maximalizujte obranyschopnost celé své rodiny

Larvy se přenášejí nejen kontaktem s jinými lidmi, s mazlíčky a chovnými zvířaty, ale jsou také na kořenové zelenině atd. Přemnožení parazité stojí za vleklou únavou, bolestmi a alergiemi. V lékárnách a u veterinářů je nyní k dostání volně prodejný přírodní přípravek Wurm-Ex, jehož extrakty veterináři k odčervení používají už léta. Při zadání slova AKCE lze do konce týdne získat produkty ve výhodné akci na www.wurm-ex.cz. Velmi výhodné rodinné balení s voděodolným bluetooth reproduktorem do sprchy či k vodě je pouze v omezeném množství. „Wurm-Ex se užívá pouze 10 dnů, avšak způsobuje nežádoucí úbytek váhy,“ varuje antiparazitikum.cz. Nepropásněte výhodnou akci!

Využít akci na www.wurm-ex.cz

Související články
Video se připravuje ...