Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Testování pro čtenářky: Trápí vás plísně v bytě? Zlikvidujte je!

14. listopadu 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Pokud se vám doma rosí okna, na zdech se objevují plísně a vyprané prádlo vám schne nesmyslně dlouhou dobu, je jasné, že máte v bytě vlhko. A s vlhkem jdou ruku v ruce také plísně. Jak z tohoto problému vybruslit? Máme pro vás řešení, které si budete moci vyzkoušet na vlastní kůži!

Vyhlaste válku!

Málokdo ví, že vlhkost ve vašem obydlí nemusí být způsobena pouze stavebními poruchami. Když místností dostatečně neproudí vzduch, vodní pára se sráží a vsakuje do stěn, kde začnou vznikat plísně. Takže i běžný denní provoz domácnosti, jako je vaření, sprchování a praní, má za následek vyšší tvorbu vlhkosti.

Větráte a výsledky nikde?

Mezi účinné zbraně v boji proti plísním se určitě řadí důkladné odvětrávání a používání protiplísňových sprejů. Ovšem i to někdy nestačí. Jestliže máte všechny možné rady vyzkoušené a stále se potýkáte s nadměrnou vlhkostí, popřemýšlejte o koupi odvlhčovače. Pohlcovače vstřebávají nadměrnou vlhkost ze vzduchu a tím pomáhají zabránit vzniku a růstu plísní, předcházet alergiím, astmatickým projevům a podráždění kůže a ekzémům.

Autor: HENKEL ČR, spol. s r.o.

Ochraňte váš majetek i vaše zdraví

Nemáte s pohlcovači vlhkosti žádné zkušenosti? Pak právě pro vás je připraveno testování produktu Ceresit Stop Vlhkosti AERO 360°. Pokud vás výzva zaujala, stačí napsat email na adresu testovani@cncenter.cz a popsat vaše problémy, či je doložit fotkou. Vybráno bude deset čtenářek, které dostanou Ceresit Stop Vlhkosti AERO 360° k měsíčnímu testování. Po testování navíc vybereme 3 testující a odměníme je dárky od společnosti HENKEL ČR.

Autor: HENKEL ČR, spol. s r.o.

Pro zdravější domov

Ceresit STOP VLHKOSTI AERO 360o pohlcuje vlhkost na základě speciálních tablet, které nasávají nadměrnou vlhkost ze vzduchu a srážejí ji v tekutinu, která se hromadí ve spodní části nádoby. Odtud lze pak jednoduše vylít. Ceresit pracuje bez energie, tablety se postupně rozpouští. Jedna vydrží nasávat vlhkost 1 – 2 měsíce podle velikosti místnosti a hladiny vlhkosti ve vzduchu. Pak můžete nakoupit náhradní. Nyní jsou k dispozici i tablety s vůní, které nejen pohlcují vlhkost, ale navíc prostor příjemně provoní. 

Autor: HENKEL ČR, spol. s r.o.

Související články
Video se připravuje ...