Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Potřebujete jedny brýle na čtení a druhé na televizi? Vyřešte to elegantně!

7. března 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Jste po čtyřicítce stále plná života, ale vaše oči už začínají zlobit? Pořiďte si brýle, se kterými uvidíte perfektně do mobilu, na počítač a také do dálky, třeba na své děti nebo vnoučata hrající si na pískovišti. Multifokální brýle mohou být i krásným módním doplňkem podtrhujícím vaši osobnost.

Oči po celý život namáháme a vděčíme jim za mnoho krásných okamžiků, které jsme mohli vidět. Například první úsměvy našich dětí nebo jejich první krůčky. Proto bychom se o své oči měly dobře starat. I přes veškerou péči ale náš zrak s věkem slábne, přestože stále máme jiskru v oku a cítíme se na vrcholu sil.

Ve věku nad 45 let každou z nás dostihne presbyopie

Pokud si tedy dáváte knihu či mobilní telefon dál od očí nebo cítíte jejich únavu, zřejmě vás už dostihla presbyopie (vetchozrakost), které se žádná z nás nevyhne, neexistuje proti ní prevence. Je to přirozená součást stárnutí oka. Naše oči postupně ztrácejí pružnost a obtížněji zaostřují na blízké předměty. S presbyopií se ale můžete vypořádat jako dáma.

Buďte stále krásná a stylová!

Tytam jsou časy, kdy jediným řešením na presbyopii byly nevzhledné bifokální brýle, které měly skla rozdělená nepřehlédnutelnou čarou, navíc umožňovaly kvalitní vidění jen na blízko a do dálky. Nyní můžete zvolit moderní multifokální brýlová skla Varilux®, se kterými uvidíte ostře a jasně na všechny vzdálenosti. Pomohou vám i v případě, že trpíte myopií (krátkozrakostí), hypermetropií (dalekozrakostí) nebo astigmatismem. Navíc vypadají dobře a zasadit je můžete do krásných obrouček. Multifokální brýle mohou být i sluneční!

Žijte život naplno

Už se nemusíte omezovat jen na jednu činnost či neustále měnit brýle na čtení s brýlemi na dálku, nebo dokonce sledovat televizi přes horní obroučky jako přísná stařenka. Nyní můžete u televize listovat katalogem nebo dělat ruční práce, stejně jako dřív. Multifokální brýle umožňují hladký přechod z vidění do dálky přes vidění na střední vzdálenost, až po vidění do blízka.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: ESSILOR - OPTIKA
 

Věděla jste, že první multifokální brýlovou čočkou na světě byla právě Varilux? Svěřte se do rukou odborníka, Varilux specialisty, a získejte garanci 100% spokojenosti nebo výměny po dobu 30 dní.

Najděte svého optika na www.varilux.cz.

Video se připravuje ...