Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Do nového roku bez akné? Pomůže vám věda!

6. prosince 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Tajemství krásné pleti? Čeští vědci ho odhalili po desíti letech zkoumání! Teď jejich přístroj proti akné používá přes 30 tisíc lidí po celém světě – od thajské miss až po arabské šejky. Face-Up! zatočí s akné z pohodlí domova a má 90procentní účinnost. 

Konečně čistá pleť bez pupínků

Přebytečná kila nebo nepříjemné pupínky? S novoročním předsevzetím můžete začít už teď a do roku 2016 vstoupit bez akné. Čeští vědci totiž po desíti letech výzkumu objevili mechanismus, jak účinně odstranit akné – z pohodlí domova a za několik dní. Jako první na světě skloubili plošné impulzní magnetické a světelného pole a teplo. Zní to jako věda? To je, použití je však velmi jednoduché a bezbolestné. Stačí deset minut denně, během kterých zvládnete vyřídit ranní poštu nebo zkouknout oblíbený seriál.

Autor: Enjoy Trade, s.r.o.

Face-Up!  urychluje metabolizmus kožních buněk, a tím pomáhá odstranit akné. Zároveň zlepšuje vlastnosti kůže - pleť lépe hydratuje, zvyšuje se její pružnost a vyrovnává drobné nerovnosti. „Je to první přístroj, z kterého jsem doslova nadšená. Krásně hojí akné a nejen to. Osvědčil se mi i při léčbě oparů,“ píše na facebooku Simona Vojtíšková.

Autor: Enjoy Trade, s.r.o.

Vrací ztracené sebevědomí

Jak akné dokáže znepříjemnit život, ví dobře Lenka Holoubková. Jednadvacetiletá studentka z Brna s pupínky hlavně na obličeji a na zádech a s jizvami, které po akné zbyly, bojovala od svých třinácti let. Nepomohl jí ani kožní lékař. Proto když před čtyřmi lety přišla nabídka zúčastnit se jako dobrovolník testování účinnosti nového přístroje Face-Up! v klinické studii, neváhala.

„Po desíti dnech jsem začala vidět první výsledky. Nejen že pupínky začaly ustupovat, ale co bylo pro mě mnohem důležitější, začaly se mi zacelovat jizvy po akné. Za dva týdny půlka z nich zmizela,“ vzpomíná Lenka. Podobný výsledek zaznamenala i Lenčina maminka, která se studie také zúčastnila. „Přístroj nám oběma hodně pomohl,“ uznává.

Autor: Enjoy Trade, s.r.o.

Face-Up! pomohl také 21letému synovi paní Lubomíry. „Než začal přístroj používat, měl mokvavé fialové tváře. U kožního lékaře, kam pravidelně docházel, nás opakovaně odkazovali na čistící vodičky z lékárny,“ vzpomíná paní Lubomíra. Vzhledem k tomu, že si rodina nemohla z finančního hlediska dovolit pravidelné laserové ošetření, hledala řešení jinde. A našla ho u přístroje Face-Up!  „Dnes, po necelých třech měsících používání, má syn celkem běžný průběh akné, bez mokvajících prohlubní a velkých boláků. Protože se mu akné tvoří v podstatně mírnější podobě, postupně se mu hojí původní známky poškození tváří a vrací ztracené sebevědomí,“ dodala Lubomíra.

10 minut denně a akné mizí už po týdnu

Přístroj Face-Up! stačí používat deset minut denně, nejlépe ráno i večer. Zlepšení by se mělo projevit do dvou týdnů, přístroj navíc působí také preventivně.

Autor: Enjoy Trade, s.r.o.

Vědci dále zkoumají, jak novou revoluční metodu dále využít – v budoucnu by mohla pomáhat třeba k redukci celulitidy a podkožního tuku, k léčbě lupénky nebo k podpoře růstu vlasů.

Video se připravuje ...