Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

7 důvodů, proč je výhrou mít malá prsa

  • Výhodou malých prsou je mimo jiné i to, že si můžete dovolit chodit bez podprsenky.
    25. května 2015 | 06:00

    Přestože se pořád říká, že většině mužů se líbí velké poprsí, jsou i takoví, kteří ocení menší ňadra. Ta mají navíc spoustu výhod pro své majitelky. Zdravotních i estetických.

  • Bez podprsenky? Ideální!

    S malými prsy si můžete dovolit chodit bez podprsenky.
    Autor: Shutterstock.com
    Nejlepší podprsenka? Žádná podprsenka. Když máte malá ňadra, nemusíte si s ní vůbec lámat hlavu. Nikde vás nebudou tlačit kostice, tvrdý šev či špatný tvar nebo nevhodný materiál. Prsa se vám nebudou ani potit pod molitanovou vycpávkou, kterou ošálíte tak jedině sama sebe. Navíc doktoři říkají, že dlouhodobý tlak na mléčnou žlázu, který může působit nevhodné prádlo, není v pořádku a může to způsobit i zdravotní potíže (například cysty).
  • Menší prsa - menší riziko

    Rakovina prsu je strašákem mnoha žen. Nyní se proti ní však lze už i pojistit.
    Autor: Shutterstock.com
    Nikdo netvrdí, že by ženy s menšími ňadry měly nižší riziko rakoviny prsů. Na velikosti prsou v souvislosti s nádory nezáleží. Za zmínku ale stojí fakt, že nadváha naopak riskantní pro tento typ rakoviny je. A právě nadváha přispívá k tomu, že i prsa většinou vypadají větší.
  • Otlaky na ramenou? A z čeho?

    Ženy s velkými prsy mívají otlačená ramínka.
    Autor: Shutterstock.com
    Možná se vám už nějaká vaše kamarádka s bujným poprsím svěřila, s jakou velkou úlevou si večer svléká podprsenku, protože má nejednou od ramínek kůži otlačenou až do krve. Proto si važte svých nulek nebo jedniček: tak lehká prsa ramínka prádla snadno unesou bez nejmenších potíží a hlavně nepříjemných odřenin. A ještě ušetříte za drahé prádlo!
  • Žádné opruzeniny

    Mít doma ženskou s velkými prsy nemusí být vždy jen pozitivní.
    Autor: scom
    Malá ňadra mají i další velkou výhodu: tíhou nepadají dolů, a tak se nemá jak vytvořit nepříjemný tlak mezi prsem a pokožkou na hrudníku pod ním. To je ono místo, kde se ženám často tvoří potničky, ekzémy a opruzeniny. Proč? Protože kůže se právě tam snadno zapotí a zapaří – a problém je na světě. Vy, které máte éterickou hruď, pak ušetříte na mastičkách i zásypových pudrech. A popravdě, opruzená zarudlá kůže pod prsy nevypadá dobře ani na pohled. Třeba v plavkách...
  • Bolesti zad vás nejspíše minou

    S malými prsy vás záda bolet nebudou.
    Autor: shutterstock
    Jestli míváte i s malými prsy bolavá záda, tak rozhodně ne proto, že by je vaše páteř nebo zádové svalstvo musely, lidově řečeno, celý den „udržovat na hrudi". Zkuste si ale představit takové čtyřky, pětky. To už je na záda pořádná váha. Proto si ze zdravotních důvodů – kvůli bolestem zad, šíjového svalstva, a dokonce i hlavy – nechávají příliš vyvinuté ženy ňadra zmenšovat. Tento výkon v odůvodněných případech hradí pojišťovny.
  • Snadnější mamograf

    V padesáti nezapomínejte na pravidelné preventivní kontroly.
    Autor: Shutterstock.com
    Jestli jste už někdy byly na mamografu, víte, že to vyšetření není nic příjemného. Menší prsa se sice hůř „naloží" na zobrazovací plochu přístroje, ale tlak z horní části mamografu je pak o něco menší.
  • Obléknete si, co chcete

    I malé poprsí muži milují, a navíc existuje spousta triků, jak obelstít přírodu.
    Autor: Shutterstock
    Z estetického hlediska jsou malá prsa další výhrou v loterii: můžete si obléct obtažený rolák nebo nátělník a nebudete působit jaksi nadměrně. Všimněte si, jak moc musí být dobře vypadající ženy s velkými ňadry štíhlé… Velká prsa a větší váha, to není dobrá kombinace. Vy budete se svými malými prsy působit štíhleji, i kdybyste měly zbytek postavy trochu objemnější.

     

Autor: rie
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...