Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Padání vlasů už pro vás nemusí být hrozbou! Máme pro vás řešení!

17. března 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Padání vlasů je nepříjemný kosmetický problém. Většinou je ale projevem, respektive důsledkem nějakého jiného onemocnění. Proto by měl člověk co nejdříve zajít především k odbornému lékaři, který mu provede nebo doporučí potřebná vyšetření, aby se zjistily skutečné příčiny padání vlasů. Existují však také přípravky, které podporují následnou obnovu, tedy růst vlasů.

Přípravky, které podporují růst vlasů, má ve své nabídce také vlasová kosmetika mezinárodní firmy se značkou TH. Všechny její přípravky prošly klinickou atestací a léta používání prověřila jejich účinnost.
Nejmodernější technologie výroby přípravku, podporujícího růst vlasů, kombinuje známé léčebné účinky termální vody a vína se speciální patentovanou recepturou. Účinnými látkami jsou biosyntetické metalproteiny, které mají v buňkách důležitou regenerační úlohu. Svými hydratačními a regeneračními vlastnostmi dosahují rozsáhlých účinků a mají široké uplatnění.

Přípravky musí mít také optimální PH

Celá kompletní kúra proti padání a podporu růstu vlasů se skládá ze dvou kusů TH krému a jednoho kusu TH šamponu.„Thermal krém je speciálně vyroben jako stimulátor vlasového růstu. Jeho účinné látky pronikají hluboko ke kořínkům vlasů, regenerují vlasové cibulky a vyživují vlas po celé jeho délce. Thermal šampon doporučují lékaři na základě klinických zkoušek při nadměrném vypadávání a lámání vlasů, při tvorbě koutů a pleše, při opakované tvorbě lupů i na silně poškozené vlasy. Podporuje růst vlasů a má optimální PH,“ informuje zástupce firmy SENS. Krém se pečlivě vetře do pokožky hlavy a do vlhkých vlasů a nechá se 20-30 minut působit. Poté, co se účinné látky krému vstřebají, se vlasy umyjí Thermal šampónem, který obsahuje stejné bioaktivnílátky.

Transplantace vlastních vlasů je možná

U těžších případů je doporučováno kúru i několikrát opakovat – to pokud někomu rapidně a velmi rychle řídnou vlasy a vlasový kořínek je natolik ochablý, že vlas již vůbec nevyrůstá, nebo se na poškozených místech tvoří už jen chmýří. Obtížnější situace nastává pro ty, jejichž vlasové kořínky jsou zcela uhynulé, tedy pro lidi s pleší. „Pokud má někdo již dlouhodobě pleš, má šanci v transplantaci vlasových štěpů.To je ovšem finančně náročné a ne všichni jsou ochotni tento úkon podstoupit. Jiná otázka je, pokud vlasový kořínek není zcela uhynulý, ale jen oslabený natolik, že se tvoří pleš. Tady bych viděl šanci v přípravcích na podporu vlasů, neboť ty obsahují účinné látky aktivující vlasové cibulky a obnovující růst vlasů na místech, kde jsme se s pleší smířili“, říká zástupce firmy SENS.

Přípravky THERMAL lze objednat online přímo na našem webu:  http://www.thermal-sens.cz/obj.htm