Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Soutěž o nové tělo za 100 000 korun má své vítěze!

23. prosince 2013 | 13:58

Mít dokonalé křivky a navíc úplně zdarma?! To není sci-fi. Díky soutěži Blesku pro ženy a převratné metodě „liposculpturing“ je dva z vás, kteří jste se zapojili do naší soutěže o nové tělo za sto tisíc korun, teď skutečně budou mít. Gratulujeme!

Po něčem takovém touží asi většina z nás. Mít dokonale vytvarované tělo jako modelka či model, ploché svalnaté bříško. A díky soutěži Blesku pro ženy a Klinickému centru Iscare jste takové tělo měli šanci získat i vy!

Stačilo nám jen poslat svůj příběh o tom, co a proč byste chtěli na svém těle změnit pomocí převratné metody „liposculpturing“. Členové redakce Bleskprozeny.cz spolu se zástupci společnosti ISCARE I.V.F. a.s. v čele s primářkou MUDr. Věrou Šatánkovou svými hlasy rozhodli o tom, které ze zaslaných příběhů byly nejzajímavější a kteří kandidáti nejvhodnější.

Zkušenosti primářky MUDr. Věry Šatánkové jsou podloženy stovkami spokojených klientek z Čech i zahraničí (USA, UK). Jako jediná v České republice má nyní licenci na provádění liposculpturingu s transferem tuku.
Autor: Klinika ISCARE
Vítězi naší soutěže o nové tělo za 100 000 korun se nakonec stali Klára Bendlová a Jan Rožumberský.

Oba výherci získali poukaz na liposculpturing v Klinickém centru ISCARE ve výši 100 000,- Kč pro každého z nich. Gratulujeme!

"Klientka má genetickou predispozici, takže není možné dosáhnout lepšího výsledku ani při pravidelném cvičení. Jediná možnost je modelace pomocí Vaser Lipo přístroje. Upravíme jí hýždě, vnitřní a vnější stranu stehen, boky a bříško. Zároveň je i vhodnou kandidátkou pro zvetšení prsou vlastním tukem. Tuk můžeme využít kupříkladu z hýždí či bříška," prozradila nám MUDr. Věra Šatánková, jejíž zkušenosti s tímto zákrokem jsou podloženy stovkami spokojených klientek z Čech, USA i Velké Británie.

"Pan Rožumberský má asymetrickou postavu a povolené svaly. Dokonalé postavy není již možné dosáhnout pouhým cvičením. Klientovi pomocí přístroje Vaser Lipo vymodelujeme podbradek, břicho, záda a boky," dodala MUDr. Šatánková, která má jako jediná v České republice nyní licenci na provádění liposculpturingu s transferem tuku.

Liposculpturing dokáže doslova zázraky
Autor: archiv kliniky Iscare
Bezchybné tělo můžete mít i vy

Dokonalé křivky během jediného ošetření bez použití jakýchkoliv implantátů ale můžete mít i vy.

Liposculpturing je metoda, která využívá ultrazvukové liposukce k odsátí tuku z potřebných částí těla s užitím moderní americké technologie VASER Lipo. Odebraný tuk lze následně transferovat do žádoucích partií a modelovat tak tělo.

Video se připravuje ...
Iscare • VIDEO: Iscare

Před zákrokem a po
Autor: archiv kliniky Iscare
Výhody liposculpturingu:

- šetrnost - neporušuje tkáně ani nervy
- zlepšuje elasticitu kůže v ošetřené oblasti
- snižuje krvácivost a tvorbu hematomu
- po operaci pacient skoro nepociťuje bolest
- pracuje ve vrstvách - limitace nerovností
- výsledky jsou viditelné okamžitě
- pouze jednodenní hospitalizace
- přirozeně vypadající křivky

Unikátní přístroj Vaser Lipo umožňuje modelovat problémové partie ve vrstvách, kdy je celý proces monitorován pod ultrazvukem. Nedochází tak k nadměrnému potrhání tkání, krvácení a otokům po operaci.
Autor: Klinika ISCARE
Unikátní přístroj VASER Lipo umožňuje modelovat vaše problémové partie ve vrstvách. Při šetrném odsávání tuku navíc nedochází k nadměrnému potrhání tkání, krvácení a otokům po operaci. Velkou výhodou je i téměř bezbolestná a rychlá rekonvalescence s pouze jednodenní hospitalizací.

V České republice tuhle převratnou metodu nabízí jako jediné Klinické centrum ISCARE.

Cena za modelaci svalů pomocí liposculpturingu startuje od 49 000 korun, modelace svalů liposculpturing s použitím transferu tuku pak od 88 000 korun. Vhodnou formu operace Vám doporučí po prohlídce lékař.

Před zákrokem a po
Autor: archiv kliniky Iscare

Autor: red