Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C

Ušetřete na pokutách! Pořiďte si alkohol tester

Špičkové alkohol testery za polovinu ceny!
7. prosince 2012 | 19:30
Prezentace klienta |

Zbytkový alkohol za volantem může způsobit spoustu problémů a nepříjemností. Od nabouraného auta, až po vysokou pokutu a ztrátu řidičského průkazu. Alkohol tester by proto neměl chybět ve Vaší výbavě. Nikdy nevíte, kdy se vám bude hodit.

Vánoční svátky jsou obdobím, kdy si s přátely a blízkými dáme nejednu skleničku. Posedíme nad lahvinkou vína, zahřejeme se voňavým grogem...

A za pár hodin máme pocit, že jsme úplně střízliví a fit. To ale neznamená, že nám v krvi ještě pořád nekoluje zbytkový alkohol. A ten je skutečně zrádný.

Navíc policie pro něj nemá příliš velké pochopení. Pokud ho u vás příslušníci při dechové zkoušce zjistí, bude vás to stát nejen pořádně velkou pokutu, ale přijdete o body i o řidičák.

Řešení je při tom úplně jednoduché. Abyste předešli možným rizikům a nepříjemnostem, které s sebou zbytkový alkohol přináší, pořiďte si alkohol tester. Jen díky němu během chvilky změříte hladinu alkoholu v krvi a okamžitě zjistíte, zda můžete řídit či nikoliv.

Tenhle užitečný pomocník by proto neměl chybět ve výbavě žádného řidiče. Alkohol tester změří hladinu alkoholu v krvi velice přesně  a hodí se především při měření zbytkového alkoholu.

V e-shopu Netmedik.cz si teď navíc značkové alkohol testery AIMY můžete objednat dokonce za polovinu původní ceny! A to už se vyplatí. Taková soukromě provedená dechová zkouška před jízdou vyjde rozhodně levněji, než ta provedená policisty při silniční kontrole s pozitivním výsledkem.

Klíčová slova: alkoholtester