Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Neberte své zdraví na lehkou váhu! Vyšetřete se z domova!

Nejširší nabídka zdravotnických potřeb a pomůcek pro zdraví, rehabilitaci, krásu a hubnutí naleznete na Netmedik.cz
16. listopadu 2012 | 20:00
Prezentace klienta |

Bolí vás hlava, cítíte, že máte příliš nízký, nebo vysoký tlak a rádi byste věděli, jestli je s vámi všechno v pořádku? Zapomeňte na návštěvu doktora. Vyšetřete se sami v pohodlí vašeho domova!

O naše zdraví je doopravdy důležité se pečlivě starat. K tomu nestačí jen doplňky stravy, zdravé potraviny, čí pravidelné návštěvy lékaře. Nezanedbávejte ani kvalitní, domácí péči, díky které můžete předejít řadě onemocnění!

Pečujte o své blízké

Bojíte se o svoji maminku, babičku, nebo starší příbuzné? Pořiďte jim cholesterol metr! Nedoslýchají? Pořiďte jim ušní naslouchátko. Pokud někdo z vaší rodiny špatně dýchá, nejčastěji se s tímto problémem potýkají právě děti a starší lidé, pořiďte si ultrazvukový zvlhčovač vzduchu.

Občas se vám stává, že na večírku, nebo rodinné oslavě trochu přeberete a bojíte se další den řídit? Pokud si nejste jisti, zda-li vám nezůstalo nějaké to promile v krvi, pořiďte si na www.netmedik.cz skvělý Alkohol tester! Seženete ho už od neuvěřitelných 43 Kč!

Nejširší nabídka zdravotnických potřeb a pomůcek pro zdraví, rehabilitaci, krásu a hubnutí naleznete na Netmedik.cz
Autor: Netmedik.cz

Vyberou si všichni

Zdravotnické potřeby pro všechny generace, kvalitní a spolehlivě zdravotnické potřeby jako jsou tlakoměry, inhalátory, teploměry, glukometry, cholesterolmetry nebo zdravotní testy. Vše co nabízí klasické zdravotnické potřeby najdete na www.netmedik.cz pod jednou střechou.

Špičková péče

Zdravotní pomůcky pro zdraví a fyzickou kondici nabízí www.netmedik.cz od věhlasných značek jako jsou Omron, Beurer, Lanaform, Bioland, Mars, Laica, Nubeca nebo Microlife.

Všichni tito výrobci nabízejí zdravotnické potřeby té nejvyšší kvality, na které se můžete spolehnout. Pořiďte si jak elektronické zdravotní pomůcky, tak i klasické mechanické potřeby pro každého.

Samozřejmostí jsou zdravotnické potřeby jako jsou čističky vzduchu, zvhlčovače vzduchu, nebo přístroj, který měří hladinu cholesterolu v krvi.