Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nechte své krásné nohy naplno vychutnat léto!

mykóza nehtu
4. července 2011 | 00:00
Prezentace klienta |

V letním horku je příjemné vyrazit ven jen tak v sandálech. Třeba si zajít k vodě a bosky se procházet v písku. A pak si vychutnat dobrou večeři někde na zahrádce. Ale pozor na mykózu, která by vám to mohla překazit! Nikdo totiž nevystavuje rád na odiv zarudlou kůži nebo zažloutlé a deformované nehty. Abyste nemuseli zůstat doma nebo se trápit v uzavřených botách, stačí používat Canespor 1x denně, který léčí mykózu nohou účinně a komfortně.

Co je to mykóza?

Kožní mykóza je infekce způsobená mikroskopickými houbovitými mikroorganismy a/nebo bakteriemi. Mykóza patří vedle zubního kazu mezi nejčastější lidská onemocnění. Podle průzkumů postihují až 30 % dospělé populace, přičemž přibližně dvě třetiny postižených lidí se neléčí vůbec nebo jen částečně. A to je zásadní chyba.

Mykózu je nutné léčit včas

Pokud se plíseň nohou neléčí, většinou se šíří dál a po určité době může dojít i  k napadení nehtů. Léčba mykózy na nehtech je pak mnohem složitější a dlouhodobější. Vyplatí se tedy začít s léčením ihned, jak spatříte první příznaky.

Typické projevy kožní mykózy:

Počínající mykóza se nejdříve projevuje nepříjemným svěděním a pálením, případně i zarudnutím kůže. V následující fázi se objevují šupinky a někdy i puchýřky. Dalším velmi nepříjemným projevem je pak silný zápach, který značí již silně rozvinutou infekci.

Léčba kožní mykózy

K léčbě je vhodný  přípravek Canespor 1x denně s účinnou látkou bifonazol, která ničí široké spektrum houbovitých mikroorganismů a bakterií a brání jejich dalšímu rozmnožování. Nabízí dvě lékové formy – Canespor 1x denně krém a Canespor 1x denně roztok. Výhoda přípravků Canesporu 1x denně je snadná a komfortní aplikace pouze 1x denně večer před spaním. Navíc se přípravky Canespor 1x denně bezproblémově nanáší a vstřebávají do pokožky a nemají žádný nepříjemný zápach.

Canespor 1x denně krém je vhodný k léčbě kožní mykózy, zvláště mezi prsty, pro suchou a šupící se kůži a také  k doléčení plísně nehtů.
Canespor 1x denně roztok je vhodný k léčbě meziprstních prostor, mokvajících ložisek i doléčení plísně nehtů. Používá se i při léčbě mykóz na jiných částech těla, zejména v ochlupení a ve vlasech.

Velmi důležité je léčbu nepřerušovat a dodržovat dobu léčby stanovenou v příbalovém letáku.
Důkladná léčba mykózy trvá 3 až 4 týdny, předčasné ukončení léčby zvyšuje riziko opětovné infekce.

Canespor 1x denně stačí aplikovat jen jednou denně!

www.canespor.cz

Čtěte pečlivě příbalovou informaci. Canespor 1x denně krém a Canespor 1x denně roztok jsou léky k vnějšímu užití. Obsahují léčivou látku bifonazol.