Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Božská Heidi Klum prozradila tajné triky pro dokonalou postavu!

Heidi Klum prolomila mlčení a konečně napsala svým fanouškům na Twitter
2. dubna 2014 | 09:00

Nedávno obletěly svět fotografie topmodelky Heidi Klum v plavkách, která si užívala dovolenou se svými dětmi na jedné z bahamských pláží. Heidi se ve svých čtyřiceti letech a po čtyřech porodech pochlubila naprosto bezchybnou postavou a prozradila své tajné triky.

Zázračné běhání

Jedním z triků slavné topmodelky, kterým si udržuje perfektní postavu, je běh. Heidi běhá zhruba pětkrát týdně, ale občas jí chybí odhodlání se do běžeckých bot obout a vyrazit. V tom jí pomáhá její skvělý kamarád, trenérem a "běhací" parťák v jednom, který ji vždy ke sportu motivuje. "Občas ležím v posteli a nedokážu si představit, že půjdu běhat. V tom přijde můj přítel, řekne pár motivujících slov a za pět minut už běžím," říká Heidi.

Heidi Klum
Autor: profimedia.cz

Stanovení cílů

Aby se Heidi ve svých běžeckých výkonech zlepšovala, každý den si stanoví cíl. "Když jsem s běháním začínala, uběhla jsem dva kilometry a pak jsem šla zhruba kilometr rychlou chůzí. Později jsem si stanovila, že musím doběhnout až k poštovní schránce a za pár dnů jsem to zase prodloužila," vypráví Heidi o tom, jak si buduje vytrvalost.

Hubnutí na čerstvém vzduchu

Podle je Heidi Klum je nejlepší dostat se do formy na jaře, kdy můžete sportovat venku na čerstvém vzduchu. Navíc jí prý běh i ostatní sporty baví mnohem víc, když může v průběhu pozorovat kolemjdoucí a krásy přírody. Se svým osobním trenérem pravidelně chodí cvičit do parku také jógu,

Každodenní sportování Heidi nárazově doplňuje ještě o nízkouhlohydrátovou dietu, díky které si vylepší postavu během dvou dnů. A také má dvě oblíbené aktivity, které provádí společně se svými dětmi - skákání na trampolíně a dlouhé procházky se psy Freddiem a Maxem.

Heidi Klum vystrkovala štíhlé nožky
Autor: Profimedia.cz

Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...