Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

4 věci, které si na sebe do posilovny rozhodně neberte!

24. ledna 2014 | 20:00
Prezentace klienta |

Rozhodla jste se zhubnout o Vánocích nabraná kila, nebo jen potřebujete zpevnit postavu a začít ji tvarovat do plavek? Pokud už v ruce třímáte výhodnou permanentku do posilovny, nezapomeňte se také vybavit vhodným oblečením.

Přestože při cvičení není úplně nutné být oblečená do posledních módních trendů, bylo by mylné se domnívat, že je úplně jedno, co si na sebe oblečete. Které kousky byste tak měla nechat ve skříni pro vhodnější příležitost a do posilovny si je rozhodně nebrat?

1. Bavlněné tričko

Možná je to pro vás překvapení, ale bavlna je na cvičeni opravdu nevhodná. Nejen že se poměrně snadno vytahá, ale především velmi saje pot, který se z ní příliš rychle neodpařuje. Pokud tedy nechcete za chvíli cvičit v mokrém a studeném tričku, sáhněte po topech z umělých materiálů, jako je například viskóza a elastan.

2. "Netestované" tílko

Tílko Feel Joy Awesone, 660Kč, www.sportnanetu.cz
Autor: sportnanetu.cz
Než se rozhodnete, že v topu vyrazíte do posilovny, oblečte si jej nejprve doma iu zrcadla a prohlédněte se při pár cvicích. Tílko s velmi hlubokým výstřihem by na vás totiž mohlo upoutat pozornost mužské části posilovny, například v momentě, kdy se rozhodnete začít dělat kliky. Pokud tedy plánujete cvičit a ne lovit, volte tričko, které vám dokonale padne.

3. Volné tepláky

3/4 kalhoty Progress Filada, 449Kč, www.sportnanetu.cz
Autor: sportnanetu.cz
Dlouhé, volné kalhoty na cvičení se mohou snadno zamotat do posilovacích strojů, nebo o ně můžete zakopávat na běžícím pásu. Daleko vhodnější jsou proto 3/4 kalhoty ze syntetických materiálů, které skvěle padnou, sají pot a nikde neodstávají.

4. Tanga

Kalhotky Progress Dotty, 299Kč, www.sportnanetu.cz
Autor: sportnanetu.cz
Je pravda, že tanga sice pod přiléhavým oblečením vypadají líp, rozhodně ale nejsou vhodná na cvičení. Tedy, alespoň pokud máte strach o své zdraví. Pot a pohyb při cvičení může způsobit klouzání spodního prádla a vaginální infekci způsobenou přenosem rektálních bakterií. Bezpečnější jsou klasické, nebo klidně i kraťáskové kalhotky.

Stylové a přitom praktické sportovní oblečení ze syntetických materiálů a ze bezkonkurenční ceny nakoupíte ZDE. Nyní navíc i s výhodnými slevami!

Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...