Čtvrtek 10. října 2024
Svátek slaví Marina, zítra Andrej
Oblačno, déšť 17°C

Šetrná péče o intimní partie

10. října 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Správná intimní hygiena je důležitou součástí každodenní péče o tělo. Nejenom, že přispívá k pocitu čistoty a svěžesti každé z nás, je ale zároveň prevencí zdravotních problémů, mezi které patří například mykózy a záněty. Buďte k sobě laskavá a věnujte intimním místům zvýšenou péči. Vaše nejcitlivější místa budou v bezpečí a vy se budete cítit pohodlně a svěže.

Jak vybrat ty správné produkty?

Při výběru produktů pro vaši intimní hygienu dbejte především na složení, které by mělo být stoprocentně přírodní. Dále je klíčová hodnota pH, která by se měla pohybovat mezi hodnotami 3,8 až 4,5 pH. Běžná mýdla mají pH okolo 5,5 a více, pro intimní partie jsou tak příliš zásaditá a tudíž nevhodná.

Intimní mycí emulze od značky Onclé splňuje vše výše zmíněné. Byla navržena pro každodenní používání, obsahuje sto procent přírodních ingrediencí, které posilují přirozené prostředí intimních míst a dodává jim pocit čistoty a svěžesti. Obsahuje přírodní BIOLIN P, který podporuje přirozenou mikroflóru pokožky, BIO šípkový extrakt a jemné čisticí složky.

Autor: Melitrade a.s.

Dalším skvělým a nepostradatelným produktem je Intimní čisticí olej značky Onclé, který má rovněž velmi šetrné a 100% přírodní složení, které podporuje přirozenou obranyschopnost pokožky, a dodává jí pocit čistoty a svěžesti kdykoli během celého dne. BIOLIN P se postará o podporu přirozené mikroflóry. Mezi další významné složky patří jojobový olej, kyselina mléčná, bavlníkový olej, kokosová voda a přírodní esenciální oleje, které dodávají intimnímu olejíčku svěží, jemnou vůni. Jedná se o bezoplachový produkt, před použitím ho vždy protřepejte, naneste na ubrousek či toaletní papír a jemně zbavte pokožku nečistot.

Autor: Melitrade a.s.