Úterý 1. října 2024
Svátek slaví Igor, zítra Olívie
Oblačno, déšť 15°C

Ilona Csáková ovládne v říjnu Česko i Slovensko. Spěchejte, lístky jsou téměř vyprodány!

30. září 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Česká slavice, oblíbená popová hvězda a nezapomenutelná představitelka Kleopatry Ilona Csáková právě vyjíždí na tour s původní kapelou, a to po rovných 25 letech. Interpretka hitů jako „Tornero“, po němž je také celá říjnová šňůra pojmenována, „Růžová“, „Amsterdam“, „Malý vůz“ či „Proč mě nikdo nemá rád“ se po letech představí ve 20 městech v Česku i na Slovensku na svém jedinečné tour, které se uskuteční během jednoho měsíce – letošního října. O tour je velký zájem, na některé koncerty už zbývá jen omezený počet vstupenek. Ty jsou ještě stále k dostání ještě na www.csakova.cz.

„Už bylo na čase, abych opět vyjela se svou původní kapelou na tour po Česku a Slovensku. Přeci jen jsme společně nehráli přes čtvrt století. Na vlnách nostalgie se na podiu představíme s novým aranžmá našich největších hitů, ale i s novinkami, které diváci uslyší možná poprvé. Už se moc těším, nejen na lidi, ale i na vizuální ztvárnění mých skladeb na LED obrazovce, a hlavně na to společné souznění se všemi v sále.“, říká Ilona Csáková s nadšením. 

Ilonu jsme mohli v poslední době vídat hlavně na jednotlivých koncertech, vystoupeních či v muzikálech, takto komplexní turné velkého rozsahu, jako je právě Tornero Tour 2024, od ní můžeme vidět znovu jen v říjnu tohoto roku. Na vlnách nostalgie…,  jak sama říká, začátek vzpomínkového turné rozjede koncertem v Liberci, a to přesně v den svých narozenin. 

„Budeme vzpomínat na dobu, kdy kvalitní český pop vládl hitparádám, na dobu, kdy to, co u nás v Česku vznikalo v hudebních studiích, lidé i muzikanti milovali. Proto bude na turné i má původní kapela, protože tu dobu jsme milovali i my. Nejsme nejmladší, ale rozjet to umíme stejně, jako tehdy,“ dodává Csáková.

Autor: archiv foto Ilona Csáková, text Ivo Maier