Čtvrtek 19. září 2024
Svátek slaví Zita, zítra Oleg
Polojasno, déšť 21°C

Stylový společník s maximální výdrží a skvělým foťákem

18. září 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Pro ty, kteří hledají dokonalou kombinaci stylu, výkonu a odolnosti, přináší vivo Y28 ideální řešení. Tento cenově dostupný smartphone nabízí víc než jen špičkové funkce, je to spolehlivý společník, který vám usnadní každý den. S elegantním designem, obrovskou kapacitou baterie a výkonným hardwarem vám umožní si plně užít každý moment bez kompromisů.

Na první pohled vás zaujme vivo Y28 svým elegantním a štíhlým designem. Telefon váží méně než 200 gramů a jeho tenký profil dokonale splňuje nároky moderního uživatele. Barevné varianty tmavě zelená Agate Green a jemně oranžová Gleaming Orange přinášejí svěží styl a jsou ukázkou toho, jak by měl vypadat moderní smartphone. Kvalitní materiály a lesklý rámeček dodávají telefonu prémiový vzhled, který byste očekávali u dražších modelů. Výrazným prvkem je také dynamická LED kontrolka na zadní straně, která vás upozorní na příchozí zprávy nebo poslouží jako odpočet při pořizování selfies.

Umění zachycené v každém pixelu

Displej modelu vivo Y28 vám poskytne mimořádný zážitek díky své velikosti 6,68 palce a obnovovací frekvenci 90 Hz. Ať už si prohlížíte fotografie, sledujete videa nebo hrajete hry, vše bude vypadat živě a plynule. Jas až 1000 nitů vám umožní skvělý obraz i za jasného slunce. K tomu přispívají dva reproduktory s certifikací Hi-Res Audio a kvalitní zesilovač, které zajišťují čistý a plný zvuk s až 300% hlasitostí. Tento telefon vás jednoduše vtáhne do děje.

Autor: vivo

Nadšenci do mobilní fotografie ocení hlavní 50Mpx fotoaparát, který zaručuje ostré a detailní snímky i za slabého osvětlení. Pro milovníky portrétů je zde 2Mpx snímač hloubky ostrosti, který vytvoří nádherný efekt rozostřeného pozadí. Přední 8Mpx kamera s funkcí Aura Screen Light zajistí dokonalé selfie za každé situace. Navíc, díky odolnosti vůči prachu a vodě s certifikací IP64 a prověřené konstrukci, můžete vivo Y28 bez obav používat každý den, ať už jste kdekoli.

Výkon a dostatek místa v jednom

Vivo Y28 se nezaměřuje jen na výdrž – nabízí také výkon, který vás nezklame. Osmijádrový procesor MediaTek Helio G85 spolu s 4 GB RAM (s možností rozšíření o další 4 GB pomocí virtuální paměti) zajišťuje plynulý chod aplikací a rychlé přepínání mezi nimi. Úložiště o kapacitě 128 GB poskytuje dostatek místa pro vaše fotografie, videa a další soubory, a pokud potřebujete ještě více prostoru, můžete jej snadno rozšířit pomocí microSD karty.

Pod elegantním zevnějškem se skrývá baterie s kapacitou 6000 mAh, která překvapí svou výdrží. Telefon vydrží v provozu více než dva dny na jedno nabití, což oceníte především při náročných dnech plných aktivit. A když baterie přece jen dojde, technologie FlashCharge s výkonem 44 W ji znovu naplní na 50 % za pouhých 35 minut. Navíc, díky prodloužené životnosti baterie, která je garantována zárukou na 4 roky, budete mít jistotu, že vás vivo Y28 nezklame ani po letech používání.

Vivo Y28 je spolehlivým společníkem na každý den, který kombinuje všechny důležité vlastnosti do jednoho elegantního zařízení. S tímto telefonem můžete prožít svůj den naplno, ať už jde o pracovní povinnosti, zábavu nebo zachycování důležitých momentů. Vivo Y28 vás nezklame ani v náročných situacích a stane se nepostradatelnou součástí vašeho života.